Τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Φθινοπώρου σύμφωνα με τους διασημότερους nail artists

Το μανικιούρ σας είναι πάντα περιποιημένο, σας βλέπουμε. Ακολουθείτε τις τάσεις ενώ γνωρίζετε τους ceebrity nail artist και αντιγράφετε τα nail looks που δημιουργούν. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα αρκετοί από αυτούς βρίσκονται στα παρασκήνια των shows στις εβδομάδες μόδας κάνοντας θαύματα στα νύχια των μοντέλων. Ο φακός ζουμάρει στα μανικιούρ και λίγες ώρες μετά όλες γνωρίζουμε τις τάσεις της επόμενης σεζόν.

Τόσο τη σεζόν που διανύουμε όσο και την επόμενη (Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020) τα nail looks είναι άκρως εντυπωσιακά με τέλεια χρώματα και εμπνευσμένα σχέδια. Οι nail artists αγαπούν παράλληλα

να στολίζουν τα νύχια με πέρλες και κρύσταλλα δημιουργώντας looks που βλέπουμε και εκτός πασαρέλας τόσο από τις stars που τα υιοθετούν όσο και από εσάς. Ναι μερικές είστε τολμηρές και ζητάτε από τις μανικιουρίστ σας να σας χαρίσουν ακόμη και τις πιο εξεζητημένες ή ακραίες τάσεις.

Όσον αφορά στα χρώματα του φθινοπώρου είναι ζεστά αλλά και πιο έντονα, πολύ σκούρα αλλά και ζωηρά. Σύμφωνα πάντα με τους celebrity nail artists.

Ας τα δούμε:

Dior Vernis, 12 A.M.: Μέσα στο κομψό μπουκάλι βρίσκεται ένα γκρι με μια μπλε υποψία. Γοητευτικό, κομψό και όσο χρειάζεται σκοτεινό θα χαρίσει στο μανικιούρ σας ένα ιδιαίτερο αλλά όχι υπερβολικό look.

Chanel Le Verni, Pure White: Αιώνιο, κλασικό και το χρώμα που χαρακτηρίζει τον εμβληματικό οίκο μόδας. Όχι, δεν είναι διάφανο. Αρκεί να απλώσετε στα νύχια σας δύο στρώσεις ώστε να αποκτήσουν το απόλυτο, λευκό χρώμα.

Essie Nail Color, Easily Suede: Γήινο αλλά όχι nude. Κινείται ανάμεσα στην camel απόχρωση που θυμίζει τις αγαπημένες μπότες και πουλόβερ. Είναι ότι ωραιότερο για το χειμώνα και ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας.

OPI Nail Lacquer, Suzi Needs a Lock-Smith: Το πορτοκαλί είναι το χρώμα που θα δείτε παντού τους επόμενους μήνες. Τόσο στο μανικιούρ όσο και στο μακιγιάζ, Οι stars το έχουν ήδη υιοθετήσει στο κόκκινο χαλί. Επιβάλλεται να το υιοθετήσετε έστω και μία φορά.

Korres Gel Efect Nail Colour, Cypress: Μια σκούρα πράσινη-μπλε απόχρωση που θα σας ενθουσιάσει.

Διαβάστε ακόμη:

Το νέο smoky eye look θέλει μπλε, γοητευτικές σκιές ματιών

H Rihanna αποθεώνει το ροζ make up look στις αρχές του Φθινοπώρου και πρέπει να το δείτε και φυσικά να το αντιγράψετε

Keywords
Τυχαία Θέματα