Τα ωραιότερα μολύβια ματιών για look που θα συζητηθεί

Τα πρώτα προϊόντα μακιγιάζ που αποκτήσατε στην εφηβεία ήταν το μολύβι ματιών και το λιπ γκλος. Έκτοτε το νεσεσέρ σας γέμισε με φόρμουλες χρήσιμες αλλά και κάποιες που απλά έπρεπε να υπάρχουν αφού τα trends ανά σεζόν άλλαζαν και αλλάζουν.

Το contouring για παράδειγμα έγινε γνωστό τα τελευταία χρόνια, το primer μπορεί και να μην το γνωρίζατε καν όπως επίσης το strobing και πολλές άλλες τεχνικές που χρειάζονται συγκεκριμένα προϊόντα για να τις εφαρμόσετε.

Παρ’ όλα αυτά το μολύβι ματιών παρέμεινε μεν αλλά δεν ήταν τόσο επίκαιρο όσο παλιότερα. Κι επειδή τα beauty

trends κύκλο κάνουν ήρθε και πάλι η σεζόν που οι make up artists θυμήθηκαν το περίγραμμα και μάλιστα όχι με το κλασικό eyeliner. Αλλά εκείνο που δημιουργείται με την μαλακή και απαλή μύτη του μολυβιού.

Το άσπρο που τόσα χρόνια γνωρίζουμε ότι όταν το απλώνουμε στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου ανοίγει το βλέμμα και του χαρίζει βάθος. Το μαύρο στο ίδιο ακριβώς σημείο χαρίζει ένταση και γοητεία. Τα πολύχρωμα που προσφέρουν μια χαρούμενη νότα στο make up look αλλά και σκούρα με shimmer στη σύνθεση τους για ένα μυστηριώδες ύφος.

Παράλληλα εκτός από το κλασικό λεπτό ή πιο φαρδύ περίγραμμα μπορείτε να γεμίσετε το πάνω βλέφαρο με το μολύβι της επιλογής σας και να το απλώσετε με το σφουγγαράκι που συνήθως υπάρχει στο πίσω μέρος της συσκευασίας. Αντί για σκιά δηλαδή. Το πλεονέκτημα είναι ότι λόγω της σύνθεσης του παραμένει αναλλοίωτο για ώρες ενώ παράλληλα δεν σκορπίζεται την ώρα που το εφαρμόζετε.

Οι αποχρώσεις που είναι hugh trend φέτος είναι το ροζ και το μπλε αλλά και όσα περιέχουν glitter ειδικά ενόψει των Χριστουγέννων. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα super glam eye look απλά με μια λεπτή χρυσή γραμμή τόσο στο πάνω όσο και στο κάτω βλέφαρο. Απλώνεται τη μάσκαρα και τέλος. Τόσο απλά.

Δείτε τα ωραιότερα

Make up for Ever Bed Artist Color Pencil Crayon Multi Usage, Go Ahead Pink

Benefit Badgal Liner Waterproof, Black

Dolce & Gabbana The Eyeliner, Acqua

Maybelline Ne York Lasting Drama 24h Mechanical Gel Eyeliner, Volcanic Brown

Shiseido Kajal Inkartist0, Rose Pagoda

Tom Ford Soleil Shade Illuminate Eye Kohl Duo, Emerald Chrome

Urban Decay 24/7 Glide on Eye Pencil, Goldmine

Διαβάστε ακόμη:

Η Margot Robbie εμπνεύστηκε το make up της από το Chanel σακάκι της και αξίζει να το δείτε και να το αντιγράψετε

O Patrick Starrr γνωρίζει το μυστικό του σωστού ντεμακιγιάζ και σας το αποκαλύπτει!

Keywords
Τυχαία Θέματα