Τα ωραιότερα maxi φορέματα για το Καλοκαίρι -Τα βρήκαμε όλα στα ZARA

Δεν υπάρχει πιο άνετο και versatile κομμάτι για το Καλοκαίρι από ένα maxi φόρεμα που μπορείτε να το φοράτε όλη την ημέρα κάνοντας διαφορετικούς συνδυασμούς σε παπούτσια και αξεσουάρ δίνοντας του κάθε φορά το vibe που θέλετε.

Ένα maxi φόρεμα αποτελεί all time classic επιλογή για αυτή τη σεζόν και είναι πάντα εντυπωσιακό.

Στην αγορά υπάρχουν

πολλές επιλογές να διαλέξετε σε σχέδια, χρώματα και prints όπως τα αγαπημένα μας floral, με cut out λεπτομέρειες, off shoulder ή halter neck.

Συνδυάστε τα με sneakers, chunky σανδάλια, ψηλά πέδιλα ή πλατφόρμες και μικρά fun τσαντάκια.

Επιλέξτε ένα διαχρονικό μαύρο τιραντέ φόρεμα. Φορέστε το με σανδάλια και ένα μικρό knit τσαντάκι για τις πρωινές σας εμφανίσεις ή ψηλές πλατφόρμες και πολλά χρυσά κοσμήματα για ένα πιο formal look.

Αγορά εδώ!


Λευκό maxi φόρεμα με cut out λεπτομέρειες που θα το φορέσετε και για μία πιο επίσημη εμφάνιση.

Συνδυάστε χρωματιστά αξεσουάρ και παπούτσια κάνοντας το όλο look ακόμα πιο εντυπωσιακό ή δημιουργήστε ένα minimal look με γήινες αποχρώσεις στα αξεσουάρ σας.

Αγορά εδώ!

Πείτε ναι σε ένα εντυπωσιακό floral print που δεν θα περάσει απαρατήρητο. Είναι το κατάλληλο φόρεμα ακόμα και για έναν γάμο ή μία βάφτιση χωρίς να είναι υπερβολικό αλλά ούτε και casual.

Αγορά εδώ!

Το απόλυτο ριγέ πλεκτό φόρεμα για να φορέσετε στις διακοπές σας. Φορέστε το και ως cover πάνω από το μαγιό σας για ένα total fashionable look στην παραλία.

Αγορά εδώ!

Το λινό πάντα είναι μία αγαπημένη και chic επιλογή για το Καλοκαίρι. Το chocolate brown maxi φόρεμα του ZARA είναι η τέλεια επιλογή για στιλάτες εμφανίσεις στην πόλη.

Αγορά εδώ!

Επενδύστε σε ένα αέρινο σατέν φόρεμα σε παστέλ χρώμα. Συνδυάστε το με λευκά sneakers ή ψηλά λεπτεπίλεπτα πέδιλα με λουράκια.

Αγορά εδώ!

Με broderie λεπτομέρειες για το απόλυτο summer romantic look. Το τέλειο φόρεμα για τις διακοπές σε νησί!

Αγορά εδώ!

Μία ματιά ακόμα:

Ψάχνεις το ολόσωμο μαγιό του Καλοκαιριού; Το βρήκαμε εμείς για σένα -Δες τα ωραιότερα!

Καλεσμένη σε γάμο; Ιδέες για εντυπωσιακά outfits!

Λευκό tank top: Το must have του Καλοκαιριού -Τέλειες ιδέες για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα