Τα ωραιότερα celebrity beauty looks που είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης

Κάθε fashionista που σέβεται τον εαυτό της έχει ένα όνειρο: Να παρευρεθεί έστω και μια φορά στη ζωή της στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ποια δεν θέλει να νιώσει τον παλμό της πασαρέλας στην πιο εντυπωσιακή πόλη του κόσμου; Ελάτε τώρα. Όλες μας.

Για τις διασημότητες βέβαια τέτοιου είδους events είναι θέμα ρουτίνας. Παρ’ όλα αυτά φροντίζουν να είναι άκρως εντυπωσιακές αφού γνωρίζουν ότι οι φωτογραφίες τους θα κάνουν τον γύρο του κόσμου! Αρχές του φθινοπώρου λοιπόν βρέθηκαν στο “κέντρο του κόσμου” ώστε να ενημερωθούν από πρώτο χέρι για τα trends

της επόμενης άνοιξης!

Το πιο σημαντικό γεγονός ήταν η 50η επέτειος του οίκου μόδας Ralph Lauren όπου οι προσκλήσεις ήταν περιορισμένες και όσες τις εξασφάλισαν είχαν ένα λόγο παραπάνω να χαίρονται: θα γινόταν μεγαλύτερος θόρυβος γύρω από τ’ όνομα τους. Αυτό δεν είναι άλλωστε το ζητούμενο;

Μην μακρηγορούμε όμως ας δούμε τις ωραιότερες παρουσίες και ας ευχηθούμε το φθινόπωρο του 2019 να είμαστε κάπου εκεί. Κι ας μην είναι front row.

Η Lily Aldridge στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια του Οίκου Ralph Lauren με έντονο cat eye look, δημιουργία του make up artist Hung Vanngo ο οποίος χρησιμοποίησε προϊόντα Marc Jacobs. Τα κυματιστά μαλλιά της επιμελήθηκε ο hair stylist Bryce Scarlett.

H Adriana Lima στον Tom Ford me σέξι Barbie μακιγιάζ για το οποίο, όπως η ίδια ομολόγησε, χρειάστηκαν δυόμισι ώρες! Μα για το nude αλλά με διακριτικό smoky τελείωμα στα μάτια, το ροδακινί ρουζ και τα καλοσχηματισμένα φρύδια, τόσες ώρες? Κάτι μας ξεφεύγει μάλλον.

Η Kate Bosworth στην επίδειξη της Kate Spade με ρομαντική μοβ της λεβάντας σκιά, ροζ ρουζ και κραγιόν που άπλωσε η make up artist Pati Dubroff. Το γλυκό look ολοκληρώθηκε με τον χαλαρό κότσο, δημιουργία του Christian Wood.

H Camilla Belle στον Οίκο Noon by Noor εμφανίστηκε με εκτυφλωτική κίτρινη σκιά ματιών Make Up for Ever συνδυασμένη με ροζ κραγιόν, έμπνευση του makeup artist Matin Maulawizada.

Η Ashley Graham αφέθηκε στα χέρια της hair stylist Justine Marjan η οποία δημιούργησε απαλούς κυμματισμούς με sleek χωρίστρα που στερέωσε με τσιμπιδάκια.

Ιδέες παίρνουμε τώρα.

Διαβάστε ακόμα:

Primer: Το μυστικό για μακιγιάζ που παραμένει στη θέση του

Iconic Beauty Moments ή αλλιώς στιγμές στο κεφάλαιο ομορφιά που έμειναν στην ιστορία

Keywords
Τυχαία Θέματα