Τα νέα προϊόντα σώματος της Kylie Jenner είναι πραγματική έκπληξη!

Ένα είναι το σίγουρο: Για τα επόμενα, πολλά χρόνια οι αδερφές Kardashian-Jenner θα μας απασχολούν Είτε με τις εμφανίσεις τους, είτε με τις περούκες είτε με τα νέα τους λανσαρίσματα. Τα οποία είναι πλέον τόσο συχνά που δεν τα προλαβαίνουμε. Πριν από ένα περίπου μήνα η Kim Kardashian κυκλοφόρησε μια σειρά σώματος με star product το make up που τη βοηθά να χαρίζει υπέροχη απόχρωση στο δέρμα ενώ παράλληλα καλύπτει τυχόν ατέλειες.

Φυσικά είναι η φόρμουλα που αγαπά ιδιαίτερα μιας και τη βοηθά να καλύπτει τα σημάδια που έχει στο δέρμα της από την ψωρίαση που την ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια.

Τώρα έρχεται η σειρά της Kylie Jenner να λανσάρει τα δικά της προϊόντα για το σώμα. Αν και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα με τις φόρμουλες της αδερφής της είναι επίσης εντυπωσιακά. Καλοκαιρινά, δροσερά και τέλεια. Χαρίζουν στο δέρμα απαλότητα ενώ αφήνουν, υπέροχο, εξωτικό άρωμα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) στις 15 Ιούλ, 2019 στις 12:28 μμ PDT

Πρόκειται για ένα αντηλιακό λάδι, ένα scrub σώματος και μια ενυδατική λοσιόν με άρωμα καρύδας. Και τα τρία προϊόντα θα είναι προς πώληση στις 22 του μήνα. Και όπως πάντα θα χρειαστούν μόλις μερικές ώρες για να γίνουν sold out.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) στις 14 Ιούλ, 2019 στις 5:30 μμ PDT

H Kylie Skin Summer Body Collection, όπως λέγεται η σειρά έρχεται να προστεθεί στη σειρά περιποίησης που περιλαμβάνει προϊόν καθαρισμού προσώπου, ορός με βιταμίνη C στη σύνθεση του, κρέμα ημέρας και κρέμα ματιών.

Η Kylie φρόντισε να ενημερώσει τους θαυμαστές της με ένα video όπου η ίδια εξηγεί τον σωστό τρόπο χρήσης. Εξηγεί ότι το απολεπιστικό προϊόν σώματος απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και χαρίζει έξτρα απαλότητα. Το αντηλιακό είναι oxybenzone-free ενώ χαρίζει λαμπερή όψη στο δέρμα. Η Jenner τονίζει ότι μετά την εφαρμογή του αντηλιακού είναι καλό να περιμένετε λίγα λεπτά μέχρι να φορέσετε τα ρούχα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie Skin by Kylie Jenner (@kylieskin) στις 15 Ιούλ, 2019 στις 9:09 πμ PDT

Ετοιμαστείτε λοιπόν και στις 22 του μήνα πάρτε θέση μπροστά από τον υπολογιστή σας αν θέλετε να τα αποκτήσετε.

Διαβάστε ακόμη:

Jelly Nails: Το νοσταλγικό look του φετινού Καλοκαιριού!

Milk Tea: Το νέο huge trend στο χρώμα των μαλλιών!

Keywords
Τυχαία Θέματα