Τα μυστικά των Σκορπιών αποκαλύπτονται: Με ΑΥΤΑ τα tricks θα προσπαθήσει να σε κερδίσει!

Ο Σκορπιός είναι ένα από τα ζώδια που ξέρει καλά και πώς να φλερτάρει αλλά και πώς να κερδίσει το άτομο που θέλει! Ποια είναι τα μυστικά του και πώς θα προσπαθήσει να κατακτήσει τον μέλλοντα σύντροφό του;

#1. Ο Σκορπιός γνωρίζει καλά πως το δυνατό του χαρτί είναι το μυστήριο που βγάζει προς τα έξω, ένα στοιχείο που τον κάνει ακαταμάχητο. Γι’ αυτό και όταν θέλει να κάνει δική του μια γυναίκα θα βάλει τα δυνατά

του να φανεί σκέτος γρίφος με σκοπό όπως είπαμε να την κερδίσει.

#2. Ο Σκορπιός θέλει να δείξει στη γυναίκα που τον ενδιαφέρει ότι έχει την περιπέτεια μέσα του και γι’ αυτό θα κανονίζει συνέχεια διάφορες εξορμήσεις και εκπλήξεις ώστε να τη μαγέψει και να μην μπορεί με τίποτα να ξεκολλήσει από δίπλα του.

#3. Ο Σκορπιός δεν θα δείξει αδυναμίες ειδικά στις γυναίκες που τον ενδιαφέρουν. Θα προσπαθήσει να τις κερδίσει με το να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο μυστηριώδης. Είναι πολύ σημαντικό για αυτόν να μην φανεί ευαίσθητος στα μάτια τους γιατί θεωρεί πως η ευαισθησία κρύβει αδυναμία.

#4. Όταν ο Σκορπιός ενδιαφέρεται για μια γυναίκα δεν πρόκειται να της κρύψει όλα όσα αισθάνεται! Μπορεί να μην εκφραστεί με λέξεις αλλά θα είναι ανοιχτός μαζί της δημόσια, θα τη φιλάει, θα την αγκαλιάζει, αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα.

#5. Όταν ο Σκορπιός αρχίζει να ερωτεύεται το στόμα του στάζει…μέλι! Θα πει πολλά, θα εκφραστεί άνετα και δεν θα ασχοληθεί με το «μήπως αποκαλύπτει πολλά συναισθήματα από την πρώτη στιγμή».

#6. Το πιο δυνατό του χαρτί είναι το βλέμμα του. Θα σε καρφώνει όλο το βράδυ και θα δημιουργήσει μια πολύ ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα ανάμεσά σας. Στο τέλος της βραδιάς θα νιώσεις απλά…πως δεν μπορείς με τίποτα να του πεις όχι.

Μια ματιά ακόμα: 3 tricks για να καταλάβεις πότε ένας Δίδυμος σε φλερτάρει και ενδιαφέρεται για σένα!

Να για ποιους λόγους οι Ζυγοί καταλήγουν πολλές φορές μόνοι τους…

Ζώδια: Πώς παίρνουν αποφάσεις στα δύσκολα;

Keywords
Τυχαία Θέματα