Τα μυστικά των hairstylists για έξτρα όγκο στα λεπτά μαλλιά

Μόνο όσες έχουμε λεπτά μαλλιά ξέρουμε πόσο ταλαιπωρούμαστε όταν προσπαθούμε να δημιουργήσουμε όγκο με διάρκεια. Η φύση της τρίχας δεν βοηθάει. Ακόμα κι ένα χτένισμα με όγκο από επαγγελματικό χέρι, το πιθανότερο είναι μέχρι να φύγουμε από το κομμωτήριο να έχει εξαφανιστεί (ο όγκος και το χτένισμα μαζί).

Οι hairstylists όμως έχουν τα μυστικά και αποφάσισαν να μας τα πουν:

Ξεκινάμε;

Επιλέγουμε τα σωστά προιόντα: Η δημιουργία όγκου ξεκινά από το ντους, δηλαδή από το λούσιμο. Χρησιμοποιούμε πάντα σαμπουάν και κοντίσιονερ ιδανικά για τον τύπο των μαλλιών μας και ξεπλένουμε μόνο με

κρύο νερό.

Χρησιμοποιούμε δύο σαμπουάν: Ένα για όγκο στις ρίζες και ένα για έξτρα ενυδάτωση στις άκρες. Αποφεύγουμε το κοντίσιονερ στη ρίζα και κάνουμε focus στα υπόλοιπα μαλλιά.

Σωστό κούρεμα: Όσες έχουμε λεπτά μαλλιά καλό είναι να μην τα αφήνουμε πολύ μακριά. Επίσης πρέπει το κούρεμα να είναι άψογο γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να καταφέρουμε και πολλά.

Απαγορεύονται οι ασυμμετρίες: Όσες περισσότερες έχουμε τόσο πιο λεπτά δείχνουν. Οπότε επιλέγουμε ένα κούρεμα με ίδιο μήκος σε όλα τα μαλλιά και όχι ντεγκραντέ.

Πιο σκούροι τόνοι: Τα λεπτά μαλλιά στις πολύ ανοιχτές αποχρώσεις δείχνουν λεπτότερα. Αν είμαστε ξανθιές λοιπόν το σκουραίνουμε λιγάκι, έστω και ένα τόνο. Ή εναλλακτικά κάνουμε λίγες καστανές ανταύγειες.Less is more: Και αυτό αφορά τα προιόντα styling. Μην το παρακάνουμε. Ένα σπρέι για όγκο στις ρίζες και άλλο ένα φιξαρίσματος στα υπόλοιπα μαλλιά είναι αρκετά.Αποφεύγουμε τη σιλικόνη: Έχει την ιδιότητα να βαραίνει τα μαλλιά με αποτέλεσμα να τα κάνει να δείχνουν πιο λεπτά στην προκειμένη.Διαβάστε επίσης:H Salma Hayek ακόμα και με γκρίζα μαλλιά είναι εντυπωσιακήΟ αγαπημένος σχεδιαστής μόδας της Lady Gaga δημιούργησε συλλογή μακιγιάζ με τη MAC
Keywords
Τυχαία Θέματα