Τα μυστικά της θάλασσας κρύβονται στο πορσελάνινο βάζο της Creme de la Mer

Ο Dr. Max Huber, φυσικός αεροδιαστημικής και δημιουργός της εμβληματικής Creme de la Mer, έκρυβε μυστικά τόσο για τη σύνθεση της όσο και για τον ίδιο. Υπάρχει μόνο μία φωτογαφία του διαθέσιμη και ποτέ δεν αποκάλυψε με λεπτομέρειες τη σύνθεση της κρέμας. Γνωρίζουμε μόνο τα απαραίτητα ή τουλάχιστον όσα εκείνος ήθελε να γνωρίζουμε.

Ξέρουμε ότι το Miracle BrothTM που περιέχει είναι ένα ισχυρό μείγμα πολύτιμων συστατικών που προέρχονται από τη θάλασσα και επεξεργάζεται με διαδικασία βιολογικής ζύμωσης που διαρκεί τέσσερις περίπου

μήνες. Τα φυσικά θαλάσσια φύκια και οι βιταμίνες μεταμορφώνονται στο καταπραϋντικό συστατικό ενυδάτωσης της Crème de la Mer.

Σε έναν περίπατο του σε παραλία του Βανκούβερ ο Dr. Max Huber είδε τα γιγαντιαία θαλάσσια φύκια, τα οποία μεγαλώνουν έως και μισό μέτρο την ημέρα. Μετά από έρευνες έμαθε για τις αναπλαστικές και αναγεννησιακές τους ιδιότητες.

Αποφάσισε λοιπόν να τα συμπεριλάβει στη φόρμουλα που ετοίμαζε, αρχικά για προσωπική χρήση, αφού μετά από ένα ατύχημα είχε σημάδια στο πρόσωπο του και σκοπός του ήταν να τα επουλώσει.

Αξίζει να γνωρίζουμε μικρές αλλά εντυπωσιακές λεπτομέρειες:

Κάθε βάζο της Crème de la Mer γεμίζεται με το χέρι αυστηρά, μέσα σε οκτώ ώρες από την ολοκλήρωση της δημιουργία της ώστε να διατηρηθούν τα συστατικά.

Τα θαλάσσια φύκια που βρίσκονται στο Miracle Broth συλλέγονται με τα χέρια και μεταφέρονται σε πάγο στα Max Huber Research Labs ώστε να είναι φρέσκα και ζωντανά.

Η συλλεκτική συσκευασία που κυκλοφορεί είναι ένας φόρος τιμής στον Dr. Huber και φέρει την υπογραφή του. Πηγή έμπνευσης είναι τα πρώτα, αυθεντικά, πορσελάνινα βάζα. Vintage και πολύτιμο!

Διαβάστε ακόμη:

Δείτε πως θα αποκτήσετε έξτρα λάμψη στο πρόσωπο ακολουθώντας 6 βήματα!

Αυτή είναι η απόχρωση στα νύχια που θα συζητηθεί το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα