Τα messy buns που θα υιοθετήσετε το τριήμερο

Το πιθανότερο είναι να ετοιμάζετε τις βαλίτσες σας για το τριήμερο. Ο καιρός είναι τέλειος οπότε δεν θα χρειαστεί να πάρετε παλτό, γάντια και κασκόλ. Θα πρέπει όμως να έχετε μαζί σας τα απαραίτητα καλλυντικά και να φροντίσετε το χτένισμα σας χωρίς να φορτώσετε τη μικρή σας βαλίτσα με πιστολάκι, βούρτσες ή σίδερο για μπούκλες.

Είναι ένα ανέμελο τριήμερο που θα πρέπει μεν να είστε περιποιημένες αλλά όχι με αυστηρό styling. Ένα υπέροχο messy bun είναι ότι πρέπει για την περίσταση. Αν θέλετε μπορείτε να έχετε στο νεσεσέρ

σας μερικά αξεσουάρ για να του δώσετε μια chic πινελιά αλλά ως εκεί. Άλλωστε τα αξεσουάρ είναι το μεγαλύτερο trend της σεζόν. Μια μπαρέτα, ένα pin ή ένα scrunchie θα χαρίσουν στον κότσο ένα τέλειο, κομψό look ακόμη και αν πάτε εκδρομή στην εξοχή μη διστάσετε. Επιλέξτε ένα με πέρλες όπως είδαμε στο τελευταίο show της Chanel ή ακόμη και headband. Αν πάλι θέλετε κάτι πάρα πολύ απλό ένα λαστιχάκι ή μερικά τσιμπιδάκια είναι αρκετά.

Αν είστε ιδιαίτερα τολμηρή μπορείτε τα στολίσετε τον χαμηλό σας κότσο με λουλούδια. Είναι άνοιξη άλλωστε και όλα επιτρέπονται. Και αν δεν θέλετε αληθινά επιλέξτε ένα αξεσουάρ “ανθισμένο¨.

Εμείς βρήκαμε τους ωραιότερους για εσάς:


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Онлайн Школа Причесок (@tanyaborisovacom) στις 4 Μάρ, 2019 στις 9:44 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kawamoto Atushi (@komentono.atushi) στις 8 Μάρ, 2019 στις 9:18 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη REBEL REBEL BOUTIQUE (@rebelrebelboutique) στις 15 Φεβ, 2019 στις 9:01 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bride’s Selection Evening Wear (@bridesselection_evening) στις 7 Μάρ, 2019 στις 4:47 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heather (@_thefab3) στις 12 Δεκ, 2018 στις 9:49 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Reflect Salon (@reflect.salon) στις 4 Μάρ, 2019 στις 6:20 μμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jacqueline Mikuta (@mikutas) στις 25 Ιαν, 2019 στις 7:04 πμ PST


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη L A U R Y N | D O B E L L (@lauryn_impressionsinhair) στις 19 Φεβ, 2019 στις 4:35 μμ PST

Παράλληλα, υπέροχους ατημέλητους κότσους είδαμε και στις πασαρέλες τόσο του χειμώνα όσο και της άνοιξης. Οι hairstylists δημιούργησαν ανέμελα χτενίσματα κατάλληλα τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις όσο και τις βραδινές. Ναι, τα επίσημα looks δεν είναι πλέον στημένα και επιτηδευμένα. Αντίθετα, οι ειδικοί επιμένουν ότι πρέπει να φαίνεται ότι έχετε πιάσει τα μαλλιά σας πρόχειρα, μόνες στο σπίτι.

Λίγο σπρέι χτενίσματος είναι το μοναδικό προϊόν styling που θα χρειαστείτε. Κάνετε χωρίστρα στη μέση για 70’s ύφος ή sleek για λιγάκι πιο αυστηρό. Εκτός αν έχετε ακολουθήσει το trend της σεζόν και έχετε κόψει αφέλειες οπότε ο κότσος θα είναι από τους ωραιότερους ever αφού χαρίζουν ένα ρετρό ύφος που ξεχωρίζει.

Διαβάστε ακόμη:

Αν είστε καλεσμένες σε μασκέ party πρέπει να δημιουργήσετε την πιο fancy αλογοουρά (video)

Επιτέλους ήρθε η ώρα να φορέσετε το bronzer σας

Keywords
Τυχαία Θέματα