Τα λάδια σώματος που θα σας χαρίσουν ανεπανάληπτη λάμψη και απαλότητα!

Αργά αλλά σταθερά θα αποκτήσετε το μαύρισμα που τόσο σας έχει λείψει. Φυσικά φοράτε αντηλιακό με υψηλό δείκτη και το ανανεώνετε συχνά. Το δέρμα σας όμως πρέπει παράλληλα να είναι πλούσια ενυδατωμένο και λαμπερό.

Η ενυδατική σας κρέμα θα μείνει για λίγο στην άκρη και τη θέση της θα πάρει το απόλυτο, καλοκαιρινό προϊόν περιποίησης σώματος. Εκείνο που θα σας χαρίσει απίστευτη λάμψη, την απαραίτητη υγρασία και ένα εκπληκτικό άρωμα που παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

Ναι, τα λάδια σώματος είναι και πάλι εδώ. Με shimmer στην σύνθεση τους που με το που φοράτε σας δίνουν αμέσως την πιο sexy

όψη ever και το εφέ που σας έλειψε πολύ και τα έχετε συνδέσει με τις διακοπές και τις βραδινές σας εξόδους στο νησί. Εμείς σας αποκαλύπτουμε τα αγαπημένα μας.

Fenty Beauty by Rihanna Body Lava: Super sparkling λάδι σώματος που αφήνει τη γλυκιά αίσθηση της βανίλιας.

Tom Ford Soleil Blanc Shimmering Body Oil: Με δροσερή εσάς από εσπεριδοειδή. Χαρίζει στο δέρμα απίθανη λάμψη και ονειρεμένο φινίρισμα.

Nuxe Huile Prodigieuse Or Multi Usage Dry Oil Golden Shimmer: Ιδανικό για σώμα και μαλλιά. Χαρίζει θρέψη, απαλότητα και super λάμψη.

Anastasia Beverly Hills Shimmer Body Oil: Με αρωματικές νότες από καρύδα και βανίλια. Αφήνει sun-kissed look και super λαμπερό εφέ.

The Body Shop Coconut Bronze Shimmering Dry Oil: Ξηρό λάδι που αναδεικνύει το μαύρισμα, με οργανικό έλαιο καρύδας από τα νησιά Samoa.

Moroccanoil Body Shimmering Body Oil: Με argan oil στην σύνθεση του και βιταμίνη Ε που θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα.

Διαβάστε ακόμη:

Ψάχνετε το ιδανικό κονσίλερ; Δείτε ποιο είναι σύμφωνα με τον make up artist της Meghan Markle!

Όλα όσα πρέπει να κάνετε αν τα μαλλιά σας φριζάρουν και στην παραλία!

Keywords
Τυχαία Θέματα