Τα κρυμμένα αλλά τέλεια αξεσουάρ μαλλιών στα SAG Awards

Oι celebrities hairstyists γνωρίζουν ότι το σωστό αξεσουάρ αναδεικνύει και αναβαθμίζει το χτένισμα, ειδικά όταν πρόκειται για μια επίσημη εμφάνιση όπως οι απονομές βραβείων. Επίσης είναι hugh trend τη φετινή σεζόν οπότε η χαρά είναι μεγαλύτερη για εκείνους αλλά και για εμάς αφού μας δίνουν καταπληκτικές ιδέες.

Στα χθεσινά SAG Awards είδαμε τρία “κρυμμένα” αξεσουάρ που ήταν όμως ότι ωραιότερο και πιο chic. H Emily Blunt,

η Emma Stone και η Mandy Moore στόλισαν τα τέλεια χτενίσματα με μικρά αριστουργήματα που δεν φάνηκαν με την πρώτη ματιά.

Η hairstylist της Emily Blunt, Laini Reeves εξήγησε ότι δημιούργησε ένα χαμηλό σινιόν σχετικά απλό, sleek και λαμπερό το οποίο ταίριαζε με την άκρως εντυπωσιακή δημιουργία του Michael Kors που επέλεξε να φορέσει η star. Για να πετύχει το χτένισμα αρχικά δημιούργησε μια αλογοουρά την οποία τύλιξε γύρω από τον άξονα της καταλήγοντας με αυτό τον τρόπο σε έναν κομψό σινιόν. Τέλος την στόλισε με δύο μπαρέτες.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laini Reeves (@laini_reeves) στις 27 Ιαν, 2019 στις 6:49 μμ PST

Η Mandy Moore επέλεξε κάτι πιο κλασικό όπως είναι οι πέρλες. Για την ακρίβεια η Hollywood hairstylist Ashley Streicher στερέωσε τη χαμηλή sleek αλογοουρά της Moore με το Perla Bobby Pin της Jennifer Behr. Απλό, διακριτικό αλλά υπέροχο. Κατάλληλο και για απογευματινές, μη σας πω και πρωινές, εμφανίσεις.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη JENNIFER BEHR (@jenniferbehr) στις 27 Ιαν, 2019 στις 5:23 μμ PST

Και ερχόμαστε στο απόλυτο beauty icon που δεν είναι άλλη από την Emma Stone. Την αγάπη της για τα hair accessories την ξέρουμε. Οι εμφανίσεις της και τα hair looks της έχουν αφήσει ιστορία. Από που να ξεκινήσουμε δηλαδή; Συνεχίζοντας λοιπόν την παράδοση η προσωπική της hairstylist έκανε και πάλι το θαύμα της στα SAG. Αφού δημιούργησε ένα χαμηλό, περίτεχνο, σινιόν αφήνοντας μια τούφα με χαλαρές μπούκλες να ακουμπά στο πρόσωπο της χρησιμοποίησε ένα χρυσό νήμα το οποίο “έπλεξε” μέσα στον κότσο. Η Stone κερδίζει για άλλη μια φορά το βραβείου του ωραιότερου hair look και αλήθεια περιμένουμε πως και τι την εμφάνιση της στα Oscar.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mara Roszak (@mararoszak) στις 27 Ιαν, 2019 στις 6:47 μμ PST

Διαβάστε ακόμη:

Τα ωραιότερα beauty looks των βραβείων SAG

Τα 5 hair colors που πρέπει να δοκιμάσετε την Άνοιξη!

Keywords
Τυχαία Θέματα