Τα κόκκινα κραγιόν που θα χρειαστείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και όχι μόνο

Ένα κόκκινο κραγιόν βρίσκεται στο νεσεσέρ όλων των γυναικών. Πρόκειται για το προϊόν μακιγιάζ που ταιριάζει σε όλα τα looks, περιστάσεις, ώρες της ημέρας και φυσικά ηλικίες. Οι celebrity make up artists κατά καιρούς δίνουν συμβουλές ενώ μοιράζονται τα μυστικά τους ώστε να το απλώσετε τέλεια. Επίσης σας προτείνουν τρόπους να το συνδυάσετε με το υπόλοιπο μακιγιάζ ώστε να μοιάζετε με star.

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

εμείς σκεφτήκαμε να σας αποκαλύψουμε τα αγαπημένα μας κόκκινα κραγιόν. Είναι άλλωστε η πλέον κατάλληλη μέρα για απλώσετε το πιο chic και θηλυκό χρώμα ever στα χείλη σας.

Bobbi Brown Luxe Liquid Lip Velvet Matte, Red the News: Είναι το αγαπημένο των make up artists και έχει την κόκκινη απόχρωση που ταιριάζει στους περισσότερους τόνους επιδερμίδας ακόμη και τις πιο σκούρες.

Nars Velvet Matte Lipstick Pencil, Red Square: Έχει μορφή μολυβιού και αυτό σημαίνει πως μπορείτε να το απλώσετε τέλεια ξεκινώντας από το περίγραμμα. Χαρίζει έξτρα ενυδάτωση στα χείλη και απλώνεται πανεύκολα. Παράλληλα παραμένει αναλλοίωτο για ώρες.

L’Oreal Paris Rouge Signature Metallic Paris Electric Night Liquid Lipstick, No 203: Λαμπερό, με μεταλλικό φινίρισμα. Χαρίζει έξτρα ένταση στα χείλη και μια τέλεια αίσθηση άνεσης.

Giorgio Armani Lip Magnet, Hollywood: Ναι, είναι η απόχρωση των stars κι εκείνη που φορούν στο κόκκινο χαλί. Αν θέλετε super glam όψη στα χείλη τότε το συγκεκριμένο κραγιόν θα σας βοηθήσει να την αποκτήσετε με ένα άγγιγμα.

Korres Morello Matte Lipstick, Burgundy Red: Κατάλληλο για εσάς που αγαπάτε το ματ φινίρισμα. Πρόκειται για ένα ματ κραγιόν που αφήνει τα χείλη όμως ενυδατωμένα χάρη στο σύμπλεγμα κεριών και ελαίων που περιέχει στη σύνθεση του.

Seventeen Matte Lasting Lipstick, No 49: Εκτός από τέλειο χρώμα, προστατεύει και ενυδατώνει τα χείλη χάρη στα σύνθεση του που αποτελείται από μάνγκο και jojoba oil. Παράλληλα περιέχει αντηλιακό δείκτη προστασίας SPF 15.

Erre Due Full Color Lipstick, Criminal Red: Κλασικό, κόκκινο χρώμα που θα συνδυάσετε με cat eye look.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lopez με νέο κούρεμα, vintage και hot, για την εμφάνισή της στο Super Bowl!

Το μανικιούρ της Blake Lively είναι η απόλυτη τάση του Χειμώνα και πρέπει να το αντιγράψετε αμέσως τώρα

Keywords
Τυχαία Θέματα