Τα καλύτερα βιβλία για τον Άγιο Βαλεντίνο -Τι να πάρεις σε όσους αγαπάς!

Ο Άγιος Βαλεντίνος πλησιάζει και σε συνεργασία με το αγαπημένο μας, greekbooks.gr σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με πέντε από τα ωραιότερα βιβλία που κυκλοφορούν και έχουν να κάνουν με την απόλυτη γιορτών των ερωτευμένων.

Φτιάξτε ένα ξεχωριστό κοκτέιλ για τον αγαπημένο σας -σας έχουμε 101 για να επιλέξετε.

Μάθετε τα πάντα για τον θυελλώδη έρωτα της Coco Chanel με τον Igor

Stravinsky.

Δείτε κατά πόσο ταιριάζετε σύμφωνα με τα ζώδια.

Πειραματιστείτε σεξουαλικά.

Ανακαλύψτε γιατί προκάλεσε τόσο χαμό η λαίδη Τσάτερλι με τον εραστή της όταν… κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά.   

Δείτε αναλυτικά τις προτάσεις μας και μετρήστε αντίστροφα μέχρι την Κυριακή που θα τα κληρώσουμε σε 10 από εσάς στο Instagram μας.

101 FANΤΑΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ: ΚΟΚΤΕΙΛ, LUCAS BRIAN / ΛΟΥΚΑΣ ΜΠΡΑΙΑΝ

101 απίθανες συνταγές σε μια 100% εύχρηστη, ειδική έκδοση-βεντάλια! Δεν λερώνει, δεν χαλάει (μόνο μην τη…χτυπήσετε στο σέϊκερ!). Οινο-πνευματώδεις εμπνεύσεις για όλες τις μέρες, όλες τις διαθέσεις και όλες τις περιστάσεις. Βήμα-βήμα οδηγίες για να φτιάξετε τους πιο «έξυπνους» συνδυασμούς με τζιν, μπράντι, βότκα, τεκίλα, ρούμι, ουίσκι, σαμπάνια, λικέρ και άλλα ποτά-καθώς και αθώες ιδέες για μη-αλκοολούχα κοκτέιλ

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Ο ΕΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΛΑΙΔΗΣ ΤΣΑΤΕΡΛΙ, DAVID HERBERT LAWRENCE/ΝΤΕΙΒΙΝΤ ΧΕΡΜΠΕΡΤ ΛΟΡΕΝΣ

Σε ένα από τα πλέον σκανδαλώδη έργα της εποχής του, τον Εραστή της λαίδης Τσάτερλι, ο Ντέιβιντ Χέρμπερτ Λόρενς τολμά να περιγράψει τις σεξουαλικές συνευρέσεις ενός παράνομου ζευγαριού, αλλά ταυτόχρονα και να μιλήσει για την ανάγκη τους να βιώσουν την ολοκληρωτική τους ένωση μέσω του σώματος,του νου και της ψυχής. Δεν ήταν μόνο οι αισθησιακές περιγραφές και το λεξιλόγιο που αναστάτωσαν το αναγνωστικό κοινό τότε, αλλά και η σχέση ταμπού ανάμεσα σε μια λαίδη και τον υπάλληλο του συζύγου της, έναν άνθρωπο κατώτερης κοινωνικής τάξης.Στις μέρες μας το έργο αποτελεί ορόσημο της παγκόσμιας λογοτεχνίας. Μια εκδοτική καινοτομία, μια σύγχρονη, πολυτελής σειρά εμβληματικών έργων, από τους σημαντικότερους συγγραφείς όλων των εποχών. Τα αριστουργήματα της παγκόσμιας λογοτεχνίας χωρίς περικοπές, με έγχρωμη εικονογράφηση και διανθισμένα με επεξηγηματικά κείμενα που παρουσιάζουν την εποχή στην οποία γράφτηκαν αλλά και την επίδρασή τους στην παγκόσμια λογοτεχνία.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

COCO CHANEL IGOR STRAVINSKY, ΚΡΙΣ ΓΚΡΙΝΧΑΛΤΖ

Λίγο πριν πεθάνει, η επιστροφή στο παρελθόν ήρθε σαν ανάγκη για τη µεγάλη κυρία της υψηλής ραπτικής. Η Κοκό στάθηκε στο καλοκαίρι του 1920, τότε που ερωτεύτηκε τον Ιγκόρ Στραβίνσκι, τη µουσική ιδιοφυΐα του 20ού αιώνα… Αν και πολύ διαφορετικοί, το πάθος τούς ένωσε πέρα από τα αντικειµενικά εµπόδια που αντιµετώπιζαν. Ο Ιγκόρ ήταν παντρεµένος και είχε τέσσερα παιδιά.

Οι Σειρήνες του έρωτα µπλέκονται µε τη συγκλονιστική µουσική του Στραβίνσκι σε ένα βιβλίο γεµάτο πάθος, άρωµα, δηµιουργική σκέψη αλλά και αληθινή ζωή, γυµνή από ακριβά υφάσµατα και δηµοσιότητα.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ, ΤΖΟΥΝΤΙ ΧΟΛ

Ένα μοναδικό εγχειρίδιο, με εκπληκτική εικονογράφηση και αναλυτικές οδηγίες, τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους, σχετικά με την Αστρολογία και το πώς μπορούμε να αποκρυπτογραφούμε το παρόν και το μέλλον μας.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΕΞ, ΧΟΥΠΕΡ ΑΝΝ

Αναλυτικό, διδακτικό και τολμηρό όσο χρειάζεται, το μίνι αυτό εγχειρίδιο απευθύνεται τόσο σε… αρχάριους, όσο και σε πιο έμπειρους εραστές και ανοίγει νέους δρόμους για την απόλαυση του έρωτα.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Μια ματιά ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Κόλλα πέντε” και “Ο εραστής της Λαίδης Τσάτερλυ”!         

Keywords
Τυχαία Θέματα