Τα καλοκαιρινά looks γνωστών Ελληνίδων- Τι φοράνε στην παραλία και στις διακοπές τους;

Τσακώσαμε στις παραλίες, σε νησιά και πόλεις διάφορες γνωστές Ελληνίδες που μέσα από αυτές τις φωτογραφίες μας δείχνουν τις στιλιστικές τους επιλογές για αυτό το καλοκαίρι. Τι προτιμούν να φοράνε στις εμφανίσεις τους στην πόλη ή στο νησί; Δες παρακάτω μερικά από τα look τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου απολαμβάνει τη βόλτα της στην παραλία μαζί με τον άντρα της και τα παιδάκια της. Το γνωστό πρώην μοντέλο επιλέγει λευκό φόρεμα, καφέ σαγιονάρες

και ολοκληρώσνει το look της με κίτρινα γυαλιά ηλίου.

Η Άννα Πρέλεβιτς και η Τέα Πρέλεβιτς κάνουν τη βόλτα τους στη Μύκονο και δείχνουν υπέροχες. Η Άννα επέλεξε σορτς και crop top που συνδύασε με ένα μάξι καφτάνι, ενώ η όμορφη Τέα προτίμησε να ταιριάξει τη μαύρη παντελόνα της με ασημί crop top και μακρύ κολιέ. Η ίδια ολοκλήρωσε το look της με μαύρα πάνινα παπούτσια.

Η Σάσα Σταμάτη επιλέγει ένα μακρυμάνικο μίνι φόρεμα που θυμίζει λίγο παλαιότερες δεκαετίες και της ταιριάζει πολύ. Η γνωστή δημοσιογράφος συνδυάζει το φόρεμά της με χρυσούς κρίκους και ασορτί πέδιλα.

Η Βίκυ Καγιά απολαμβάνει τη βόλτα με τον γιο της και επιλέγει ένα άκρως καλοκαιρινό look. Η όμορφη κριτής του GNTM φοράει το λευκό παντελόνι της με ριγέ πουκάμισο και chunky sandals.

Η Σόφη Πασχάλη μας δείχνει το καλλίγραμμο σώμα της με ένα φλοράλ μπικίνι που αναδεικνύει τέλεια το κορμί της.

Η Νίνα Λοτσάρη επιλέγει παλ ροζ ολόσωμο μαγιό που συνδυάζει με statement κολιέ και γυαλιά ηλίου. Η ίδια ολοκληρώνει το καλοκαιρινό της look με flip flop platforms.

H Νικολέττα Καρρά συνδυάζει το πράσινο μαγιό της με μαύρο καπέλο και λευκό σορτς δημιουργώντας ένα υπέροχο και κομψό look για την παραλία.

Πηγή φωτογραφιών: NDP Photo Agency

Διαβάστε ακόμα: Puffed sleeves: Η αγαπημένη τάση όλων των influencers

H Chiara Ferragni υιοθετεί στο νέο της βιντεοκλίπ μια από τις top τάσεις της μόδας

Ο οίκος Balmain παρουσίασε το show του πάνω σε ένα μικρό πλοίο στον Σηκουάνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα