Τα iconic προϊόντα που λατρεύει όλος ο πλανήτης -Δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ σου

Είτε στο Instagram χαζεύεις, είτε στο Pinterest παρακολουθείς και σώζεις διάφορα pins, αυτά τα προϊόντα είναι παντού.

Πρόκειται για τα πιο διάσημα καλλυντικά, η αξία τους έχει αποδειχτεί και εσύ δεν έχεις παρά να πατήσεις το τόσο αγαπημένο ‘προσθήκη στο καλάθι’. Πάμε να τα δούμε μαζί:

Ο οίκος Byredo λάνσαρε φέτος την πρώτη σου σειρά με προϊόντα μακιγιάζ.

Ακόμα και αν δεν έχεις δοκιμάσει κανένα από τα αρωματικά του διαμάντια,

δεν γίνεται να μην προσθέσεις στο νεσεσέρ σου έστω ένα κραγιόν ή μία παλέτα, μιας και αποτελεί ένα από τα huge λανσαρίσματα της χρονιάς ενώ, αν κρίνουμε από την ποιότητα του brand, σίγουρα η απόδοσή τους θα είναι εκπληκτική.

Η Pat Mc Grath είναι μία από τις καλύτερες makeup artists αυτή τη στιγμή σε όλο τον κόσμο, με χιλιόμετρα και άπειρη εμπειρία στα backstage των μεγαλύτερων shows και όχι μόνο.

Δεν χρειάζεται να μιλήσουμε για το πόσα trends έχει η ίδια δημιουργήσει, πόσο μας εκπλήσσει κάθε φορά με την δημιουργικότητα και την φαντασία της αλλά και το πόσο θα θέλαμε να παρακολουθούμε διαρκώς όλα τα βίντεο που ανεβάζει στα social media, που είναι απόλυτα απολαυστικά.

Όταν λοιπόν η ίδια κυκλοφόρησε την δική της σειρά με καλλυντικά, δεν γινόταν παρά αυτά να είναι ΘΕΙΚΑ!

Θα ξεχωρίσουμε το foundation της σειράς, που θεωρείται από τα καλύτερα για ένα επαγγελματικό βαλιτσάκι ή και όχι, που συνιστά μία αγορά επένδυση.

Το ίδιο θα πούμε και για τις παλέτες της, απλά θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι είναι αρκετά βαριές και εύθραστες, γεγονός που τις καθιστά μπιμπελό για το μπουντουάρ αλλά όχι εύκολες στην μεταφορά.

Μπορεί να μην έχεις ακούσει πολλά για το συγκεκριμένο brand, όμως, οι Ambient παλέτες της Hourglass είναι το πιο hot beauty product αυτή τη στιγμή παγκοσμίως.

Είναι η μάρκα που εισήγαγε και έκανε απαραίτητες τις πούδρες με λάμψη και όχι σαν highlighter, αλλά σαν κανονικές πούδρες σεταρίσματος.

Είτε μιλάμε για τις τριπλές παλέτες είτε για τις μεγαλύτερες, που περιλαμβάνουν bronzer και ρουζ, αυτά τα διαμάντια δεν γίνεται να μην τα έχεις πάντα μαζί σου.

Η ενυδατική κρέμα της La Mer από όπου ξεκίνησαν τα πάντα. Αυτή η πολυτελής πλούσια κρέμα βυθίζει την επιδερμίδα σε βαθιά, καταπραϋντική υγρασία, βοηθώντας στην επούλωση της ξηρότητας.

Η επιδερμίδα αισθάνεται βελούδινη στο άγγιγμα, ελαστική και απαλή. Οι γραμμές και οι ρυτίδες μειώνονται ορατά.

Ξεκλειδώστε τη δύναμη μίας λαμπερής μεταμόρφωσης, μέρα και νύχτα. Ιδανική και για ξηρές επιδερμίδες.

Έχοντας γίνει πλέον ένα προϊόν που οι makeup artists δεν αποχωρίζονται ποτέ, το Dior Lip Glow Oil στην απόχρωση 001N είναι ένα λαμπερό έλαιο χειλιών που αναζωογονεί και προστατεύει σε βάθος τα χείλη αναδεικνύοντας με μακρά διάρκεια το φυσικό τους χρώμα.

Μετά από 5 ημέρες εφαρμογής, τα χείλη είναι πιο όμορφα, ακόμα κι εντελώς γυμνά. Εμπλουτισμένη με έλαιο κερασιού, η σύνθεσή του περιποιείται τα χείλη και σχηματίζει ένα προστατευτικό φιλμ που κρατά μακριά τους παράγοντες καταπόνησης και την ξηρότητα.

Θα έχεις και άλλα parts… οπότε κράτα σημειώσεις!

Ρίξε μία ματιά:

To iconic foundation του οίκου Dior, Forever, αλλάζει! Τι το κάνει να ξεχωρίζει τόσο;

10+1 εναλλακτικές του γαλλικού μανικιούρ, για να μην το βαριέσαι ποτέ!

Keywords
Τυχαία Θέματα