Τα funky κοσμήματα έχουν γίνει viral φέτος το Καλοκαίρι- Βρήκαμε τα πιο ωραία σχέδια

Καλοκαίρι χωρίς χρώμα, ένταση και παιχνιδιάρικα vibes δε γίνεται και για αυτό τον λόγο θέλουμε να προσθέσουμε στην γκαρνταρόμπα μας τα πιο funky αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τέλεια το στιλ μας.

Ψάξαμε και βρήκαμε κοσμήματα και αξεσουάρ με πιο funky και παιχνιδιάρικη διάθεση και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω για να επιλέξεις αυτά που θα ταιριάξουν στο δικό σου στιλ, στο δικό σου καλοκαίρι.

Βackstage
clips

Έχουν γίνει viral και όχι άδικα. Τα backstage clips που φοράνε όλα τα μοντέλα στα backstage των fashion shows όταν βάφονται έχουν γίνει μόδα και τα θέλουμε κι εμείς. Βρες τα πιο ωραία σχέδια εδώ!

Οι ματ παραλλαγές στα backstage clips είναι αυτά που θα προτιμήσω εγώ φέτος το καλοκαίρι.

Αν είσαι κορίτσι της λάμψης τότε πόνταρε σε μερικά σετ από glitter backstage clips που θα αναβαθμίσουν κάθε σου look εύκολα και γρήγορα.

Για πιο ρετρό vibes προτίμησε τα ριγέ σχέδια που θα βρεις εδώ!

Chunky δαχτυλίδια

Η μόδα με τα chunky δαχτυλίδια ξεκίνησε πέρυσι και καλά κρατεί. Στις SisterhoodK θα βρεις τα πιο ωραία δαχτυλίδια στις καλύτερες τιμές για να ανανεώσεις και να δώσεις χρώμα σε κάθε σου εμφάνιση.

Statement βραχιόλια

Το καλοκαίρι επιβάλλεται να βάζεις πολλά πολλά αξεσουάρ πάνω σου χωρίς κανέναν φόβο και πάθος.

Παιχνιδιάρικα κλάμερ

Μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν είναι τα κλάμερ και αυτό που μας αρέσει περισσότερο στις SisterhoodK. είναι τα ιδιαίτερα σχέδια που λανσάρουν σε κάθε τους drop.

Funky τσιμπιδάκια

Βold αποχρώσεις

Μοναδικά σκουλαρίκια

Όλα τα παραπάνω σχέδια είναι από τις αγαπημένες μας SisterhoodK, λάτρεις του third piece, που πρώτες λάνσαραν τα hair clips, «διαβάζοντας» τις τάσεις του εξωτερικού. Στο e-shop τους θα βρεις όλα τα hot αξεσουάρ που φορούν φανατικά όλες οι διάσημες bloggers και σίγουρα θα αναβαθμίσουν τις εμφανίσεις σου στις διακοπές στο νησί!

Μπες στο SisterhoodK.gr για να ανακαλύψεις τα πιο funky τσιμπιδάκια, κλαμεράκια, στέκες αλλά και πολύχρωμα δαχτυλίδια, σκουλαρίκια για μοναδικά looks, ιδιαίτερα βραχιόλια και όλα εκείνα που κάθε κοπέλα τρελαίνεται να φοράει!

Διαβάστε περισσότερα:

Τα ολόσωμα μαγιό των Zara που αναμένεται να γίνουν sold out (και κοστίζουν κάτω από 30€)

Τα φορέματα του καλοκαιριού που θα θέλεις να φοράς συνέχεια- Βρήκαμε τα πιο hot σχέδια

H Danielle Bernstein μας δείχνει ποια μαγιό θα φορεθούν περισσότερο φέτος το καλοκαίρι

Keywords
Τυχαία Θέματα