Τα φλατ παπούτσια που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου φέτος

Tα φλατ παπούτσια έχουν αρχίσει να αποκτούν όλο και περισσότερους fans και ήδη σε καταστήματα και online shops μπορείς να βρεις πάρα πολλά σχέδια που θα ταιριάξουν με το στιλ σου.

Ποια είναι όμως τα σχέδια που φοριούνται και θα φορεθούν ακόμα περισσότερο τους επόμενους μήνες;

#1. Μπαλαρίνες
Οι μπαλαρίνες φέτος αλλάζουν λίγο σχήμα και μας θυμίζουν ακόμα περισσότερο παπούτσια μπαλέτου. Προτίμησέ τις σε nude τόνους ή παλ αποχρώσεις για πιο εντυπωσιακά looks.

#2. Loafers
Tα loafers είναι φλατ παπούτσια που

δεν θα έπρεπε να λείπουν από καμία γυναικεία παπουτσοθήκη. Δίνουν στιλ σε κάθε εμφάνιση και είναι ιδανικά για καθημερινά casual looks.

#3. Chunky sandals
Όπως έχουμε πει και σε άλλα posts τα chunky sandals είναι κάπως άσχημα πέδιλα αλλά τα «άσχημα παπούτσια» είναι τάση και γι’αυτό τα προτιμάμε. Άλλωστε όσες από εσάς τα έχετε δοκιμάσει θα γνωρίζετε ήδη πόσο άνετα είναι αυτά τα πέδιλα.

#4. Backless flats
Τα φλατ παπούτσια και τα γοβάκια που δεν έχουν λουρί στο πίσω μέρος είναι ευκολοφόρετα και τέλεια για να δημιουργείς τα πιο ωραία office looks.

#5. Flip flops
Oι αγαπημένες μας σαγιονάρες τα τελευταία χρόνια δεν φοριούνται μόνο στην παραλία αλλά και σε πολλές άλλες εξόδους. Συνδύασέ τις με τζιν ή με μάξι και μίνι φορέματα και κέρδισε τα βλέμματα πάνω σου.

#6. Sneakers
Για πιο άνετα και cool outfits θα πρέπει να επενδύσεις σε ένα ωραίο ζευγάρι dad sneakers ή σε πιο απλά και μίνιμαλ πάνινα παπούτσια που επίσης αποτελούν τάση της σεζόν. Φόρεσε τα sneakers σου με τα ανοιξιάτικα φορέματά σου και δεν θα χρειαστείς τίποτα άλλο για καθημερινά looks που εντυπωσιάζουν.

Διαβάστε ακόμα: H G-Star RAW δημοσίευσε ένα υπέροχο project που δυνδυάζει τέχνη, υψηλή ραπτική και βιωσιμότητα

Οι τσάντες γνωστών σχεδιαστών και brands που έχουμε ήδη αγαπήσει πολύ μέσα στο 2020

Ποια είναι τα αγαπημένα τζιν των top influencers και πώς τα φοράνε στην καθημερινότητά τους;

Keywords
Τυχαία Θέματα