Τα έλαια που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ονειρεμένα φρύδια

Τα πλούσια φρύδια εκτός από μόνιμο trend τα τελευταία χρόνια είναι και δείγμα νεότητας όπως λένε οι ειδικοί. Και έχουν δίκιο. Αρκεί να δείτε μερικές φωτογραφίες της εφηβείας σας. Σε όλες τα φρύδια σας είναι ίδια με της Cara Delevingne. Ναι το γνωρίζω ότι τα μισούσατε και περιμένατε τη στιγμή που επιτέλους η αισθητικός θα τα φρόντιζε και κυρίως θα τα έκανε πιο λεπτά.

Και ήρθαν τα 90’s που οι τάσεις θέλανε πολύ λεπτά φρύδια. Και όλες τρέξαμε να γίνουμε Greta Garbo. Για αρκετά χρόνια επίσης. Μέχρι που έκανε την εμφάνιση

της η Cara και έφερε υα πάνω κάτω και μας υπενθύμισε τι είχαμε και τι χάσαμε. Και από εκεί και πέρα ξεκίνησε ένας αγώνας δρόμου ώστε να αποκτήσουμε και πάλι εκείνα τα φρύδια της εφηβείας. Το καστορέλαιο ήταν το πρώτο που μάθαμε ότι βοηθά στην ανάπτυξη. Και το δοκιμάσαμε. Και δεν ενθουσιαστήκαμε αλλά παρ’ όλα αυτά μα μικρή βελτίωση υπήρξε.

Τώρα οι ειδικοί μας προτείνουν δύο άλλα έλαια: Καρύδας και argan. Λέγεται πως αι τα δύο βοηθούν στην σωστή και γρήγορη ανάπτυξη της τρίχας. Αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που περιλαμβάνονται στη σύνθεση προϊόντων περιποίησης για τα μαλλιά. Σύμφωνα και πάλι με τους experts τα συγκεκριμένα έλαια χαρίζουν θρέψη στο θύλακα της τρίχας, εκεί απ’ όπου ξεκινούν όλα δηλαδή. Παράλληλα την ενδυναμώνουν προσφέροντας λάμψη και πυκνότητα.

Ταυτόχρονα προστατεύουν τις λεπτές τρίχες των φρυδιών από την πτώση η οποία είναι συχνότερη από εκείνη των μαλλιών αφού είναι πιο αδύναμες.

Και τα δύο έλαια χαρίζουν παράλληλα ενυδάτωση και απαλότητα που σημαίνει ότι ταυτόχρονα φροντίζει και την γύρω περιοχή. Μπορείτε να τα απλώνετε καθημερινά στην περιοχή των φρυδιών χωρίς φόβο. Μόνο καλό κάνουν και σπάνια παρουσιάζουν τυχόν ερεθισμούς. Φυσικά όπως και το καστορέλαιο έτσι και τα δύο συγκεκριμένα έλαια δεν μπορούν να επαναφέρουν τα φρύδια σας στην αρχική τους κατάσταση αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα τα βλάψουν.

Διαβάστε ακόμη:

Μια παλέτα σκιών για όλα τα looks και τα γούστα

Η νέα τάση θέλει κόντρα ξύρισμα στο πρόσωπο

Keywords
Τυχαία Θέματα