Τα διορθωτικά προϊόντα μακιγιάζ με ενεργό άνθρακα που πρέπει να γνωρίσετε αν έχετε θέμα με την ακμή!

Όσες ταλαιπωρείστε με σημάδια ακμής είστε στ’ αλήθεια μια ξεχωριστή κατηγορία. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιο προϊόν θέλετε και πρέπει να ελέγχετε τη λιπαρότητα ώστε να μην γυαλίζετε όλη μέρα.

Επίσης η βάση που απλώνετε το πρωί, αμέσως μετά τα προϊόντα περιποίησης, πρέπει να είναι κατάλληλη για τον δικό σας, ξεχωριστό τύπο δέρματος. Να μειώνει τις γυαλάδες αλλά και να καλύπτει τα σημάδια. Να μην ερεθίζει την επιδερμίδα και να απλώνετε εύκολα.

Ναι, είναι αρκετά και είναι πολλές οι φορές που απογοητεύεστε. Εμείς σήμερα όμως σας έχουμε καταπληκτικά νέα.

Πρόκειται για τη νέα, ολοκληρωμένη σειρά διορθωτικού μακιγιάζ με ενεργό άνθρακα της Korres.

Προϊόντα που απευθύνονται στη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες και τάση ακμής και με επαγγελματική μαεστρία μειώνουν τη λιπαρότητα, την εμφάνιση των ατελειών και πόρων, χαρίζοντας ματ όψη. Το μείγμα από πούδρες πυριτίου, καολίνης και περλίτη μειώνει ακόμα περισσότερο τη λιπαρότητα, χαρίζει απόλυτη άνεση στην εφαρμογή του προϊόντος -χωρίς να σπάει στις γραμμές-, και ένα μοναδικό soft-focus effect.

Από το Διορθωτικό Foundation με μοναδική τεχνολογία mousse–to–powder για πλήρη κάλυψη με ένα πέρασμα και το Διορθωτικό Compact Foundation ιδανικό για συνεχή touch–ups έως το Διορθωτικό Concealer που «διαγράφει» μαύρους κύκλους και την multi–purpose Colour-Correcting Παλέτα, αυτό που σίγουρα διορθώνεται, εκτός από τις ατέλειες, είναι η αίσθηση της βάσης-μάσκα σε ένα λιπαρό δέρμα.

Τι ακριβώς κάνουν και πως τα χρησιμοποιείτε; Δείτε στη συνέχεια:

Ενεργός Άνθρακας Διορθωτικό Foundation SPF 15:  Εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ και ένα σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας από ενεργό άνθρακα και εκχύλισμα ροδιού, μειώνει άμεσα την εμφάνιση ατελειών και πόρων -δράση που συνεχίζεται και μακροπρόθεσμα-, ενώ παράλληλα δρα κατά της γυαλάδας.

Διορθωτικό Compact Foundation SPF 20: Χάρη στο σύμπλεγμα ρύθμισης της λιπαρότητας από ενεργό άνθρακα, πυρίτιο και εκχύλισμα ροδιού, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και απορροφά τη λιπαρότητα. Είναι ιδανικό για touch-ups καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Διορθωτικό Concealer SPF 30: Καλύπτει τέλεια δυσχρωμίες, ατέλειες και μαύρους κύκλους. Αναμιγνύεται τέλεια με το make-up, μειώνει την εμφάνιση των πόρων και απορροφά τη λιπαρότητα για αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Colour Correcting Palette: Το πράσινο «εξουδετερώνει» κοκκινίλες και ερυθρότητα, το μοβ εξομαλύνει και φωτίζει τη θαμπή, άτονη όψη, το κίτρινο εξουδετερώνει τις μπλε και μοβ δυσχρωμίες, το ιριδίζον ροζ φωτίζει και το πορτοκαλί καλύπτει μαύρους κύκλους και κηλίδες. Η ανάλαφρη, κρεμώδης υφή της είναι ιδανική για layering, ενώ «αναμειγνύεται» τέλεια με τα υπόλοιπα προϊόντα βάσης.

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας σας:

Το γιορτινό μανικιούρ της Φαίης μας είναι chic, θηλυκό και ένα από τα μεγαλύτερα trends του Φθινοπώρου!

Irina Shayk: Αποκαλύπτει πως θα αποκτήσετε πλούσια φρύδια, δροσερή επιδερμίδα και απίθανα κόκκινα χείλη σαν τα δικά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα