Τα δάκρυα του Στράτου Τζώρτζογλου για τη Σοφία Μαριόλα: Η on air αντίδρασή της στο “Πρω1νό”

Καλεσμένη στο “Πρω1νό” ήταν σήμερα η Σοφία Μαριόλα, η οποία μίλησε για τη συμμετοχή του συζύγου της, Στράτου Τζώρτζογλου στη “Φάρμα”. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας της στην εκπομπή, προβλήθηκε ένα αποκλειστικό απόσπασμα με τον ηθοποιό, από το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1. 

Στο συγκεκριμένο βίντεο ο Στράτος Τζώρτζογλου ξεσπάει σε κλάματα για τη Σοφία Μαριόλα και εξομολογείται: “Μου λείπει… Μια αγκαλίτσα θέλω να

της κάνω, γιατί ξέρω ότι θα χαίρεται τώρα που με βλέπει εδώ, αλλά είναι μόνη της και θα της λείπω. Πάρα πολύ μου λείπει το Σοφάκι και το Αλκιβιαδάκι μου, ο γιος μου. Σ’ αγαπώ ρε Σοφάκι, με παντρεύεσαι ξανά; Την επιλογή του γάμου πρέπει να την κάνεις κάθε ημέρα. Πρέπει κάθε ημέρα να κερδίζεις της αγάπη του συντρόφου σου. Κάθε ημέρα να δίνεις, χωρίς να περιμένεις να λάβεις. Αν ο άλλος είναι συντονισμένος μαζί σου θα σου δώσει την υψηλότερη ποιότητά του. Αν αναγκαστεί να στο δώσει από υποχρέωση θα είναι χαμηλής ποιότητας και άρα άχρηστο”.

Η Σοφία Μαριόλα φανερά συγκινημένη παρακολούθησε το απόσπασμα με τον σύζυγό της και είπε μεταξύ άλλων: “Αχ, μου ραγίσατε την καρδιά. Αυτά τα ξεσπάσματα τα κάνω και εγώ σπίτι, αλλά χωρίς κάμερες. Είμαστε ένα, δεν θέλω να λέω κουβέντες που είναι ρομαντικές. Ευχαριστώ ήταν ένα δώρο”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Αυτοί είναι οι δύο νέοι παίκτες που μπαίνουν στη “Φάρμα”-Όσα δήλωσαν στο “Πρω1νό”

Γνωστή τραγουδίστρια μιλά για τη μάχη της με τον καρκίνο: “Δεν ξέρω πόσοι μήνες μου έμειναν”

Τα δάκρυα της Νατάσας Θεοδωρίδου: “Ρώτα με για τα διαζύγια, αυτά τα λέω εύκολα”

Keywords
Τυχαία Θέματα