Τα αρώματα της Άνοιξης: Τα νέα λανσαρίσματα που μαγεύουν

Η Άνοιξη έχει μπει για τα καλά, ο καιρός πλέον μας έκανε τη χάρη και δείχνει το καλό του πρόσωπο, οπότε ήρθε η ώρα κι εσύ να ανανεωθείς.

Ποια λοιπόν καλύτερη ευκαιρία από τον αλλάξεις το άρωμά σου και να τονώσεις την αυτοπεποίθησή σου επιλέγοντας μια οσφρητική νέα προσθήκη στην καθημερινή σου ρουτίνα;

Εμείς έχουμε στα χέρια μας όλα τα καινούργια λανσάρισμα τα και σου τα παρουσιάζουμε με κάθε λεπτομέρεια για να μπορέσεις να καταλήξεις στο δικό

σου αγαπημένο.

Η Byredo παρουσιάζει ένα άρωμα που δημιουργήθηκε για να ξυπνήσει μνήμες, να αναγνωρίσει το εφήμερο, να γιορτάσει τη ζωή. Το De Los Santos «γεννήθηκε» έπειτα από μια μεταμορφωτική περίοδο απώλειας.

Φόρος τιμής στις παραδόσεις της Día de los Muertos και της All Saints’ Day, το άρωμα αυτό αποτελεί μια ωδή στην υπερβατική δύναμη της συνάντησης σε συλλογικές τελετουργίες και μεταφράζει το άρωμα σε μια νέα ιεροτελεστία ανάμνησης.

Ένα aromatic σύννεφο από musk, το οποίο διαπερνά η καθαρότητα του φασκόμηλου. Το μεγαλείο του amber και του θυμιάματος «γειώνεται» από την ρίζα ίριδας και το δαμάσκηνο mirabelle, ενώ γήινες νότες λαβδάνου αναδύονται στο τελείωμα.

BACIAMI, που σημαίνει φιλί στα ιταλικά, το νέο άρωμα που αποτυπώνει την εθιστική ποιότητα μιας ακατανίκητης αγάπης. Όταν συναντάς το αγαπημένο σου πρόσωπο, εύχεσαι το άγγιγμά του να κρατήσει για πάντα.

Σαν ελιξίριο αγάπης, το BACIAMI διοχετεύει το δυνατό συναίσθημα του να ερωτεύεσαι σε ένα υπέροχο άρωμα λουλουδιών και κεχριμπαριού, μια έκφραση βαθύ εθισμού και πάθους.

Η νέα σειρά Bvlgari Allegra συνδυάζει τα έντονα χρώματα και συναισθήματα του ιταλικού τρόπου ζωής και τη μοναδική ιταλική φινέτσα σε ένα πολυτελές ταξίδι αρωμάτων.

Ο narciso rodriguez αποτυπώνει μια νέα διάθεση οικειότητας με το MUSC NOIR ROSE, μια νέα υπέροχη αρωματική προσθήκη στην εμβληματική σειρά for her.

H γυναίκα for her ξεδιπλώνει τον εαυτό της, αποκαλύπτοντας το πραγματικό της πρόσωπο αλλά και τις πιο προσωπικές πτυχές της θηλυκότητάς της.

Σχεδόν αφοπλιστική, εκφράζει έναν λεπτό σαγηνευτικό αισθησιασμό. Κεχριμπαρένιο και λουλουδάτο, ανθίζει με ένα εντυπωσιακό μπουκέτο από τουμπερόζες, musc και δαμάσκηνο. Οι νότες κορυφής με Ιταλικό έλαιο περγαμόντου και ροζ πιπέρι, χαρίζουν μια ιδιαίτερη λάμψη.

Φρέσκο και φωτεινό, έρχεται σε αντίθεση με την εθιστική βάση της ανατολίτικης βανίλιας, τις πλούσιες σουέτ συμφωνίες και την απαλή γήινη υφή του ινδονησιακού πατσουλί.

Ο χρόνος κυλά πιο αργά στις ηλιόλουστες ακτές. Τα κύματα βρέχουν τη χρυσή άμμο. Καθώς τα νωχελικά πρωινά δίνουν τη θέση τους στα δροσερά απογεύματα, μια ερωτική ιστορία με άρωμα Σαρδηνίας ανθίζει.

Ανακάλυψε τη νέα συλλογή Blossoms από Jo Malone και το Bitter Mandarin που αιχμαλωτίζει το πνεύμα ενός Μεσογειακού δειλινού: ένα ανέμελο θρόισμα στον αέρα.

Τα δέντρα κίτρου ανθίζουν κατά μήκος των ιταλικών δρόμων και τα ποτήρια γεμάτα πάγο, τσουγκρίζονται, αφήνοντας στον αέρα νότες πικρού citrus spritz.

Το ζωηρό μανταρίνι βυθίζεται σε ζεστές νότες κεχριμπαριού και ένα ίχνος ίριδας, προσδίδοντας μια εθιστική γοητεία που ευωδιάζει εσπεριδοειδή.

Το Irresistible Eau de Toilette Fraiche από Givenchy είναι μια πρόσκληση για λάμψη. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, το Ακαταμάχητο είμαστε εμείς!

Αντανακλώντας την υπογραφή της σειράς, το Irresistible Givenchy Eau de Toilette Fraiche είναι μια συγκέντρωση ζωντανής και πικάντικης ενέργειας.

Οι αριστοτέχνες αρωματοποιοί Fanny Bal, Anne Flipo και Dominique Ropion εργάστηκαν με μια υπερβολική δόση τριαντάφυλλου.

Συνδυασμένο με τις πικάντικες αποχρώσεις του ροζ πιπεριού και τις πικάντικες νότες εσπεριδοειδών του γλυκού πορτοκαλιού για έξτρα σπιρτάδα, το Eau de Toilette Fraiche αποκαλύπτει μια αυθόρμητη θηλυκότητα που είναι ακόμα πιο λαμπερή και σαγηνευτική.

Η Shiseido παρουσιάζει το ΝΕΟ Ginza Eau de Parfum Murasaki, ένα άρωμα που συνδυάζει την δύναμη με την θηλυκότητα, σε μια νέα αισθησιακή εμπειρία.

Από τον σχεδιασμό του μπουκαλιού μέχρι την έκφραση του αρώματος, πάντα μέσα από την λαμπερή απόχρωση Murasaki Violet. Αποτελεί την οσφρητική ενσάρκωση της σύγχρονης θηλυκότητας, αισθησιακή και ζωντανή συνάμα, συνδεδεμένη με την φύση αλλά και σε απόλυτη αρμονία με την αστική ζωή.

Το Ginza Eau de Parfum Murasaki ένα ξυλώδες, λουλουδάτο άρωμα, τόσο ευέλικτο που σε υπνωτίζει. Στις νότες κορυφής, η εκλεπτυσμένη βιολετί απόχρωση ζωντανεύει όταν έρχεται σε επαφή με τις τραγανές και σαγηνευτικές νότες μήλου Fuji και τις πικάντικες πινελιές του ροδιού.

Δες επίσης:

H Estée Lauder λανσάρει νέα σειρά luxury αρωμάτων -Τα θέλουμε όλα!

9 αισθησιακά ελιξίρια της υψηλής αρωματοποιίας που απογειώνουν το σεξαπίλ και τη γοητεία

Keywords
Τυχαία Θέματα