Τα αγαπημένα βερνίκια νυχιών των celebrity nail artists

Οι celebrity nail artists έχουν μεγάλες απαιτήσεις από τα βερνίκια νυχιών και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού με αυτά θα επιμεληθούν τα looks των διασημότερων stars. Τα χέρια τους θα βρεθούν σε πρώτο πλάνο ειδικά όταν πατήσουν το κόκκινο χαλί. Πόσες φορές άλλωστε δεν έχουμε ασχοληθεί με τα νύχια των celebrites; Και τις περισσότερες έχουμε μείνει άφωνες τόσο από το χρώμα όσο και από το nail art.

Και τώρα, με αφορμή το καλοκαίρι

που καλωσορίζουμε και επίσημα σήμερα, αποκάλυψαν τα αγαπημένα τους βερνίκια τα οποία είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακά και πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε άμεσα.

OPI Shine Nail Color, Chiffon-d of You: Από το 1981 που δημιουργήθηκε το brand οι nail experts το αγάπησαν πολύ. Φέτος επέλεξαν μια ροζ απόχρωση με shimmer που ακολουθεί πιστά τις τάσεις που θέλουν τα παστέλ στην πρώτη γραμμή.

Essie Nail Polish, Reign Check: Όλοι οι nail artists, celebrity και μη χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο brand τα τελευταία 35 χρόνια. Η φετινή μεγάλη τους αδυναμία είναι ένα ιδιαίτερο χρώμα που κινείται ανάμεσα στο γαλάζιο, το πράσινο και το ροζ.

Smith & Cult Color in Palace, Wonderland: Αρχικά ήταν η luxury συσκευασία που τους κέρδισε και στη συνέχεια τα απίθανα χρώματα που λανσάρει κάθε σεζόν. Το φετινό καλοκαίρι τις εντυπώσεις έκλεψε ένα έντονο ροζ-φούξια με shimmer.

Cote Nail Polish, No 61: Κέρδισε με την πρώτη ματιά στα συστατικά του εκείνους που είναι οικολογικά ευαισθητοποιημένο αφού τα συγκεκριμένα βερνίκια είναι notoxic. Παράλληλα όμως έχουν μια τεράστια χρωματική γκάμα. Η φετινή προτίμηση των nail artists είναι τ ο έντονο πράσινο.

Zoya Nail Polish, Leia: Περιλαμβάνει τη μεγαλύτερη γκάμα χρωμάτων αλλά και τα ωραιότερα shimmer και glitter nails. Στην πρώτη κατηγορία ανήκει το αγαπημένο του φετινού καλοκαιριού και πρόκειται για ένα ημιδιάφανο, λευκό περλέ.

Chanel Le Vernis Longwear Nail Color, Camelia: O γνωστός Οίκος δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα και ειδικά φέτος με τη hot pink απόχρωση που έχει το όνομα του εμβληματικού λουλουδιού.

Christian Louboutin Nail Polish, Edgypopi: Δεν υπάρχει τίποτα πιο chic από το να φορά μια γυναίκα Louboutin στ νύχια της. Και δεν το λέμε εμείς αλλά οι celebrity nail artists. Και τίποτα πιο κλασικό από το αιώνιο κόκκινο.

Διαβάστε ακόμη:

5+1 φον ντε τεν με SPF για τέλεια και προστατευμένη επιδερμίδα

Τα retro hairstyle της Shailene Woodley είναι το hot trend του Καλοκαιριού

Keywords
Τυχαία Θέματα