Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Σάγκι Μπέιν” και “Η Μελίνα και το μέλι”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΣΑΓΚΙ ΜΠΕΙΝ (ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ), DOUGLAS STUART/ΝΤΑΓΚΛΑΣ ΣΤΙΟΥΑΡΤ

Είναι 1981. Η Γλασκόβη πεθαίνει, οι πολιτικές της Θάτσερ έχουν βυθίσει συζύγους και γιους στην ανεργία, και τίμιες οικογένειες καταφεύγουν σε κομπίνες για να επιβιώσουν.

Η Agnes Bain ανέκαθεν είχε μεγαλύτερες προσδοκίες από τη ζωή. Ονειρεύεται πράγματα πιο σπουδαία: ένα σπίτι με δική του κεντρική είσοδο και μια ζωή αγορασμένη και εξοφλημένη αμέσως, σαν τα τέλεια, αλλά ψεύτικα, δόντια της.

Όμως ο άντρας της, ένας γυναικάς ταξιτζής, την παρατάει, και σύντομα η Agnes και τα τρία παιδιά της βρίσκονται παγιδευμένοι σε μια διαλυμένη πόλη ανθρακωρύχων.

Καθώς η μητέρα τους κατρακυλάει ακόμα βαθύτερα στον αλκοολισμό, τα παιδιά κάνουν ό,τι μπορούν για να τη βοηθήσουν, όμως ένα ένα αναγκάζονται να φύγουν για να σωθούν. Μόνο ο μικρός της γιος, ο Shuggie, αρνείται να σταματήσει να ελπίζει.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Η ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΙ, ΤΣΟΥΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Πόσο μελένιο μπορεί να είναι ένα παραμύθι;

Μόνο οι μέλισσες το ξέρουν!

Και σίγουρα το μαθαίνει η Μελίνα

που δεν τις συμπαθεί και τόσο…

Με τα μάτια της γνωρίζουμε τον μελισσόκοσμο,

τι προσφέρει η μέλισσα στη Γη,

πώς γίνεται το μέλι μέσα στην κυψέλη…

μα και τι αλλάζει στη ζωή,

όταν η καρδιά μας θέλει!

ΥΓ. Για όλα αυτά, παιδιά, ευχαριστούμε τη σοφή μελισσούλα Αθηνά…

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Δείτε ακόμα:  Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Ζήσε χωρίς φόβο” και “Γοργόνα”!

Keywords
Τυχαία Θέματα