Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Κρασί με βότανα” και “Το ελληνικό Πάσχα”!

Κορίτσια! Κάθε μέρα, μέσα από την καινούργια μας στήλη με βιβλία που θα λατρέψετε και απευθύνονται τόσο σε εσάς, όσο και στα παιδάκια σας θα σας έχουμε δύο τέλειες προτάσεις από το αγαπημένο μας greekbooks.gr, που σίγουρα θα σας ξετρελάνουν.

Εννοείται πως τα συγκεκριμένα βιβλία τα έχουμε διαβάσει κι εμείς γι’ αυτό και σας τα προτείνουμε. Τα καλά νέα όμως δεν σταματούν εδώ! Στο τέλος της κάθε εβδομάδας θα σας περιμένει ένας φανταστικός διαγωνισμός στο λογαριασμό μας στο Instagram

όπου θα σας τα κάνουμε δώρο.

Τα αγαπημένα μας για σήμερα:

ΚΡΑΣΙ ME ΒΟΤΑΝΑ, ΕΛΕΝΗ ΜΠΕΝΤΙΛΛΑ

Στην καλύβα του µπαρµπα-Ηλία, ψηλά στο βουνό, ο βοηθός του ο Θωµάς βράζει κρασί προσθέτοντας τα κατάλληλα κατά περίπτωση βότανα και υποδέχεται κόσµο από κάθε γωνιά της χώρας.

Με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του γεννά στους επισκέπτες την ανάγκη να εξοµολογηθούν πριν από τη θαυµατουργή «µετάληψη».

Ανάµεσά τους και η όµορφη Ελπινίκη, που κερδίζει αµέσως τη συµπάθεια του Θωµά. Άνθρωποι µε ξεχωριστές προσωπικότητες και ξεχωριστά προβλήµατα ο καθένας ψάχνουν τη σωτηρία στη φύση.

Και ο Θωµάς είναι εκεί για να τους βοηθήσει µε τον τρόπο του. Εκείνον όµως ποιος θα τον βοηθήσει;

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΣΧΑ, ΣΜΥΡΝΙΩΤΑΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Το Ελληνικό Πάσχα, το ωραιότερο του κόσμου, η θρησκεία μας γιορτάζει το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης του Χριστού, όπως αυτό ξεπροβάλλει μέσα από τα πασχαλινά έθιμα της πατρίδας μας.

Για να αποκτήσετε το βιβλίο κάντε κλικ ΕΔΩ!

Δείτε ακόμα: Τα αγαπημένα μας βιβλία για σήμερα: “Όλοι θέλουν να χορεύουν” και “Γεια, μαμά”!

Keywords
Τυχαία Θέματα