Τα 7 μαγιό που θα θέλεις να δοκιμάσεις οπωσδήποτε αυτό το Καλοκαίρι

Φέτος το καλοκαίρι δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη τάση που ξεχωρίζει στα μαγιό μας αλλά πολλά trends που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε. Η αλήθεια είναι πως φέτος τα μαγιό είναι πιο απλά από ποτέ και ταυτόχρονα πιο σέξι από κάθε άλλη χρονιά. Τα μίνιμαλ σχέδια είναι αυτά που κυριαρχούν και παρακάτω θα δεις 7 μαγιό που θα θέλεις να προσθέσεις στην ντουλάπα σου.

#1. Tα πιο μίνιμαλ καρό σε πιο ήρεμες αποχρώσεις είναι ιδανικά για τα μπικίνι μας αυτό το καλοκαίρι. Διάλεξε χρώματα που σου ταιριάζουν και θα αναδείξουν τέλεια το μαύρισμά σου.

#2. Το παλ θαλασσί είναι ένα χρώμα που αγαπάμε πολύ στα μαγιό μας. Αυτό το baby blue ολόσωμο μαγιό είναιό,τι πρέπει για μοναδικές εμφανίσεις και θα το φορέσεις πολύ και σε χαλαρές βόλτες συνδυασμένο με ένα τζιν σορτς.

#3. Ένα μαύρο ολόσωμο μίνιμαλ μαγιό θα σε κερδίσει και θα το φορέσεις πολύ εύκολα σε κάθε σου εμφάνιση στην παραλία. Τα απλά μαύρα μαγιό φέτος μας κερδίζουν και έχουν αποκτήσει πολλές fans.

#4. Tα μαγιό που θυμίζουν μπουστάκια ή εσώρουχα είναι επίσης πολύ δημοφιλή και θα σου δώσουν στιλ χωρίς να χρειαστεί να προσπαθήσεις.

#5. Τα πετσετέ και τα πλεκτά μαγιό ήρθαν για να μείνουν και θεωρούνται από τις top τάσεις του καλοκαιριού με πολλές influencers να τα προσθέτουν στην καλοκαιρινή τους ντουλάπα.

#6. Τα έντονα χρώματα και τα picnic καρό είναι huge τάση τόσο στα ρούχα όσο και στα μαγιό μας.

#7. Τέλος, αν θέλεις μια τάση που να μην είναι τόσο μίνιμαλ και να έχει πιο έντονα και δυναμικά prints τότε θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα φλοράλ ολόσωμο μαγιό.

Διαβάστε ακόμα: 6 ιδέες styling για τη μίνι vinyl φούστα σου- Αντέγραψε το look της Chiara Ferragni

Τα λευκά tops κυριαρχούν στο instagram για μια ακόμα χρονιά: Πώς τα φοράνε οι πιο στιλάτες γυναίκες;

10 top instagrammers μας δείχνουν τι φοράνε αυτή την εβδομάδα στο σπίτι τους

Keywords
Τυχαία Θέματα