Τα 6 looks της Rocky Barnes που θέλουμε να υιοθετήσουμε ASAP

Η Rocky Barnes είναι μια πασίγνωστη influencer με 2.2 εκατομμύρια followers στον λογαριασμό της στο instagram. Η ίδια λατρεύει τη μόδα και πρόσφατα κυκλοφόρησε και τη δική της σειρά με ρούχα. Σήμερα μας δείχνει 6 looks που υιοθέτησε τις τελευταίες μέρες και θα μας εμπνεύσουν να ανανεώσουμε το στιλ μας αυτή την άνοιξη.

#1. Bold τόνοι στα φορέματά μας

H Rocky Barnes τολμάει και επιλέγει δυναμικούς τόνους για τα φορέματά της αυτή την

άνοιξη και το ίδιο ακριβώς θέλουμε να κάνουμε κι εμείς. Bold και neon αποχρώσεις γίνονται το απόλυτο must της σεζόν που δεν θέλουμε να λείπει από την γκαρνγταρόμπα μας.

#2. Πορτοκαλί αποχρώσεις

Το πορτοκαλί σε όλους του τους τόνους είναι τάση που αγαπάμε και αυτό είναι κάτι που αποδεικνύει και η Rocky Barnes με το συγκεκριμένο outfit της φωτογραφίας. Η γνωστή influencer φοράει πορτοκαλί σε διάφορους τόνους από την κορυφή ως τα νύχια!

#3. Τie dye σχέδια

Τα tie dye σχέδια που αγαπήσαμε στις προηγούμενες σεζόν επανέρχονται και γίνονται αγαπημένα μας prints. H Rocky φοράει φόρμα και φούτερ σε παστέλ tie dye σχέδιο και κερδίζει τις εντυπώσεις.

#4. Βοho prints

Οι μάξι φούστες και τα boho prints είναι ένα trend που ξεχωρίζουμε και θα δοκιμάσουμε σίγουρα αυτή την άνοιξη.

#5. Off- the- shoulder tops

Για πρωινές και βραδινές εμφανίσεις αξίζει να προσθέσεις στην ντουλάπα σου μερικά μπλουζάκια με puffy sleeves! Θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη σε πολλές εμφανίσεις και μπορείς να τα φορέσεις με φούστες, σορτς αλλά και τζιν παντελόνια.

#6. Διάτρητα σχέδια

Τέλος, τα φορέματα και τα μπλουζάκια σε διάτρητα σχέδια είναι επίσης ένα trend που εμπιστευόμαστε και θέλουμε πολύ να προσθέσουμε στην καλοκαιρινή μας γκαρνταρόμπα.

Διαβάστε ακόμα: Το jumpsuit των Zara που μας έχεις κλέψει το μυαλό και θα είναι σύντομα sold out!

Μαρία Ηλιάκη: Το στιλ της εγκυμοσύνης της είναι υπέροχο – Δες πώς θα το αντιγράψεις!

4 ρούχα και αξεσουάρ που δεν λείπουν από την ντουλάπα καμίας Γαλλίδας αυτόν τον Μάιο

Keywords
Τυχαία Θέματα