Τα 5 παπούτσια που πρέπει να έχεις στην παπουτσοθήκη σου αυτόν τον χειμώνα

Φέτος τον χειμώνα η μόδα προτάσσει ένα σωρό διαφορετικές επιλογές που ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα και θα αναβαθμίσουν το στιλ σου πολύ! Ποιες είναι όμως οι top επιλογές; Ποια παπούτσια προτιμούν τα supermodels και οι πιο γνωστές fashion bloggers; Παρακάτω σου έχουμε ετοιάσμει μια λίστα με τα top 5 παπούτσια του χειμώνα!

#Rock αρβυλάκια με τρουκς και μεταλλικές λεπτομέρειες
H Bella Hadid λατρεύει τα αρβυλάκια και θα τη δεις πολύ

συχνά να τα φοράει στην καθημερινότητά της. Τα αρβυλάκια είναι σε γενικές γραμμές τα «παπούτσια των supermodels» καθώς τα περισσότερα μοντέλα αγαπάνε αυτά τα παπούτσια που είναι τόσο άνετα, δίνουν στιλ και ταιριάζουν σε κάθε look από το πρωί ως το βράδυ.

#Δερμάτινα μποτάκια
Τα δερμάτινα μποτάκια κάθε στιλ, ύψους, σχεδίου φοριούνται ξανά και ξανά και τα περισσότερα από αυτά επανέρχονται στη μόδα και δεν ξεπερνιούνται (σχεδόν) ποτέ. Στην Adam’s Shoes μπορείς να βρεις μερικά εκπληκτικά σχέδια που θα σε συντροφεύσουν σε κάθε σου εμφάνιση.

#Μπότες με χοντρές τρακτερωτές σόλες
Η Βella Hadid έχει μια αδυναμία στα μποτάκια με τρακτερωτές σολες και το αποδεικνύει σε πολλές εμφανίσεις της. Το supermodel επιλέγει αυτά τα παπούτσια τόσο για τις πρωινές όσο και για τις βραδινές της εμφανίσεις.

#Οver-the-knee boots
Η Chiara Ferragni είναι αδιαμφισβήτητα η πιο γνωστή fashion blogger και φυσικά δεν είναι η μόνη που αγαπάει τις over-the-knee boots!

#Casual χαμηλά παπούτσια για όλες τις ώρες σε δέρμα ή καστόρ
H Αdam’s Shoes διαθέτει μια εκπληκτική συλλογή από φλατ παπούτσια για τις ημέρες που θες ακόμα μεγαλύτερη άνεση στο περπάτημά σου! Η fashion blogger, Sincerely Jules, εμπιστεύεται τα φλατ casual παπούτσια στις καθημερινές της εμφανίσεις και τα συνδυάζει με casual αλλά και πιο σικ ντύσιμο.

Η Αdam’s Shoes δημιούργησε και αυτή τη φορά μία συλλογή που ξεπερνά κάθε φαντασία, για γυναίκες που θέλουν να κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Στο www.adamsshoes.gr μπορείς να βρεις όλα τα παραπάνω σχέδια σε εκπληκτικά χρώματα, σχέδια και στιλ για να ανανεώσεις το φθινοπωρινό/χειμερινό σου look.

Επισκέψου το www.adamsshoes.gr για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία και αναζήτησε τα παπούτσια που σου ταιριάζουν σε κάποιο από τα επιλεγμένα καταστήματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα