Τα 5 απλά και chic χτενίσματα της Kendall Jenner που πρέπει να υιοθετήσετε αν έχετε μαλλιά στο ίδιο μήκος

Η Kendall Jenner, σε ότι έχει να κάνει με το beauty look της, είναι πολύ σταθερή. Με μόνη εξαίρεση το ξανθό χρώμα που υιοθέτησε για ελάχιστες μέρες στις αρχές του φθινοπώρου. Τελικά επανήλθε στο καστανό σκούρο ενώ επιλέγει γήινες αποχρώσεις στο μακιγιάζ που ξέρει πως της ταιριάζουν πολύ.

Τα μήκος των μαλλιών της παραμένει στο ύψος των ώμων και τα χτενίσματα είναι απλά και chic χωρίς εξεζητημένες λεπτομέρειες. Δεν τοποθετεί ποτέ extensions

όπως οι αδερφές της και δεν αγαπά τις περούκες. Για τις δημόσιες εμφανίσεις της ζητά από τον προσωπικό της hairstylist Jen Atkins απαλούς κυματισμούς, χαλαρά updos ή sleek και γυαλιστερά looks.

Εμείς επιλέξαμε τα 5 ωραιότερα χτενίσματα της Kendall που σας προτείνουμε να υιοθετήσετε μέσα στο χειμώνα αν έχετε μ μήκους μαλλιά.

Λαμπεροί κυματισμοί: Στις επίσημες εμφανίσεις της και όταν επιλέγει να αφήσει τα μαλλιά της κάτω υιοθετεί ένα ίσιο look με απαλούς και ελαφρούς κυματισμούς στις άκρες. Παράλληλα τα μαλλιά της φροντίζει ώστε να είναι super glossy.

Photo: Jacopo Raule/ amfAR/Getty Images/Ideal Image

Updo: Οι κότσοι της είναι ανεπιτήδευτοι και χαλαροί. Τα μαλλιά είναι μαζεμένα και πιασμένα σε μεσαίο ύψος ενώ σχεδόν πάντα αφήνει δύο τούφες ελεύθερες να πέφτουν στο πρόσωπο της.

Photo: Andreas Rentz/Getty Images/Ideal Image

Σφιχτός χαμηλός κότσος: Ένα χτένισμα που υιοθετεί πολύ συχνά αφού γνωρίζει πως της ταιριάζει και την κολακεύει όσο λίγα. Η χωρίστρα είναι στη μέση και τα μαλλιά πιασμένα χαμηλά. Συνδυάζει το συγκεκριμένο hair look με έντονο κόκκινο κραγιόν και highlighter στα ζυγωματικά.

Photo: Anthony Ghnassia/Getty Images/Ideal Image

Έξτρα όγκος: Πρόκειται για το χτένισμα που υιοθέτησε την βραδιά των Oscars. Τα μαλλιά της ακουμπούν τους ώμους αλλά έχουν έξτρα όγκο στην κορυφή. Glam και λιγάκι vintage, ο Atkins χρησιμοποίησε μεγάλη ποσότητα hairspray.

Photo: Jon Kopaloff/Getty Images/Ideal Image

Ανέμελα: Όταν θέλει να δείχνει πιο ανέμελη και cool απλώνει στα μαλλιά της salt spray. Είναι το look που αγαπούν όλα τα νεαρά κορίτσια στην California ακόμη και στις επίσημες εμφανίσεις τους όπου φορούν δημιουργίες διάσημων οίκων και κοσμήματα που κοστίζουν μια περιουσία.

Photo: Greg Doherty/Getty Images/Ideal Image

Κεντρική photo: Andreas Rentz/Getty Images/Ideal Image

Διαβάστε ακόμη:

Τα γιορτινά nail looks που μπορείτε να υιοθετήσετε από σήμερα κιόλας

Δείτε το Halloween κούρεμα της Courteney Cox και ουρλιάξτε ελεύθερα

Keywords
Τυχαία Θέματα