Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να αποκτήσετε τέλειο, καλοκαιρινό δέρμα!

Το Καλοκαίρι το δέρμα σας αφυδατώνεται και χάνει τη λάμψη του. Αυτό σημαίνει πως το μαύρισμα σας δεν αναδεικνύεται με τον καλύτερο τρόπο και το highlighter ή το bronzer με shimmer στη σύνθεση του, δεν μπορεί να σας βοηθήσει. 

Οι ειδικοί υποστηρίζουν πως όλα ξεκινούν από την σωστή περιποίηση της επιδερμίδας. Αν λοιπόν θέλετε να έχετε την πιο λαμπερή και άψογη καλοκαιρινή όψη θα πρέπει να ακολουθήσετε τα 4 βήματα που προτείνουν:

Περιποιηθείτε

την επιδερμίδα: Ξεκινάτε με τον σωστό καθαρισμό. Επιλέξτε μια φόρμουλα σε μορφή τζελ. Πριν από τη βάση απλώστε ενυδατικό ορό και μια απαλή κρέμα με αντιοξειδωτικά συστατικά και  βιταμίνες C και E που θα σας χαρίσουν απαλότητα αλλά και την απαραίτητη υγρασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DᴇLɪéʙᴀɴᴀ (@deliebana) στις 15 Ιούν, 2020 στις 8:34 πμ PDT

Λάμψτε: Αν δεν έχετε καταφέρει να μαυρίσετε ακόμη υπάρχει πάντα η λύση του self tan. Θα το απλώσετε σε σωστά ενυδατωμένη επιδερμίδα. Αυτό σημαίνει μετά την εφαρμογή της ενυδατική κρέμας και αφού αυτή έχει απορροφηθεί εντελώς.

Πρώτα απ’ όλα είναι η βάση. Και το Καλοκαίρι πρέπει να είναι σχεδόν διάφανη και ανάλαφρη. Ένα προϊόν με βάση το νερό είναι ότι καλύτερο αφού παράλληλα προσφέρει υγρασία και φυσική λάμψη. Θα σας προσφέρει ένα δροσερό φινίρισμα και ακτινοβολία χωρίς υπερβολές.

Αν θέλετε να καλύψετε τυχόν κοκκινίλες και ατέλειες χρησιμοποιείστε ένα επίσης ανάλαφρο κονσίλερ. Στη συνέχεια απλώστε το bronzer σε σχήμα “W”, aka σε ζυγωματικά και μύτη. Είναι το μυστικό της Bella Hadid που θα σας εντυπωσιάσει. Τέλος τονίστε τα “μήλα” με blush σε μορφή κρέμας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Bella (@bellahadid) στις 28 Ιούν, 2020 στις 1:58 μμ PDT

Χαρίστε φως: Ένα liquid highlighter θα σας σώσει. Αναμίξετε το με το φον ντε τεν και απλώστε το σε όλο το πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών. Το συγκεκριμένο τρικ δημιουργεί  ένα τέλειο εφέ καλοκαιρινής λάμψης.

Διαβάστε ακόμη μερικά τέλεια θέματα σχετικά με την ομορφιά και την περιποίηση της επιδερμίδας σας:

DIY: 3 δροσερές μάσκες ενυδάτωσης που θα απλώσετε μετά την έκθεσή σας στον ήλιο!

Οι κομμωτές των celebrities αποκαλύπτουν τι πρέπει να κάνετε για να είναι το ξανθό στα μαλλιά σας πάντα άψογο!

Keywords
Αναζητήσεις
τα 4 βηματα για τελειο καλοκαιρινο δερμα
Τυχαία Θέματα