Τα 3 ζώδια που θα περάσουν μια σχετικά δύσκολη εβδομάδα

Μια νέα εβδομάδα ξεκίνησε σήμερα και είμαστε χαρούμενοι που πλέον είμαστε ακόμα ένα βήμα πιο κοντά στις γιορτές! Αυτή την εβδομάδα θα αντιμετωπίσουν κάποιες προκλήσεις ορισμένα ζώδια και παρακάτω μπορείς να δεις αν είσαι ένα από αυτά.

#1. Κριός
Η εβδομάδα σου ξεκινάει με νεύρα και θυμό και δεν μπορείς να καταλάβεις ακριβώς τον λόγο αλλά ξέρεις ότι έχει να κάνει με την οικογένειά σου! Οι γιορτές πλησιάζουν και σε πιάνει

ένα άγχος πως θα ξεκινήσεις άσχημες στιγμές του παρελθόντος όπου είχες διάφορα οικογενειακά μπλεξίματα. Ίσως φέτος πρέπει να ξεκαθαρίσεις στους δικούς σου ανθρώπους πως αυτές τις γιορτές θέλεις την ηρεμία σου. Άρα ή θα συμφιλιωθούν με την ιδέα αυτή ή θα περάσεις τις γιορτές μακριά τους.

#2. Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα νιώθεις να είσαι λίγο έξω από τα νερά σου και αυτό σε δυσκολεύει αρκετά ώστε να νιώσεις ήρεμη και χαλαρή. Είσαι στην τσίτα και θα πρέπει να κρατηθείς αρκετά ώστε να μην δημιουργηθεί κάποια παρεξήγηση με δικούς σου ανθρώπους. Νιώθεις αρκετά ευάλωτη τελευταία και αυτό σε φοβίζει ως ένα βαθμό αλλά προσπάθησε να ηρεμήσεις και να συνειδητοποιήσεις τι έχει αξία πραγματικά στη ζωή σου αυτή τη στιγμή.

#3. Τοξότης
Έχεις αρχίσει να συνειδητοποιείς πως είσαι μόνη σου μέσα σε ένα περιβάλλον που δεν σε σέβεται στο 100%. Αυτό που θέλεις να κάνεις είναι να αποδείξεις ξανά και ξανά την αξία σου και αυτό κάπου σε έχει κουράσει. Οι πλανήτες ευνοούν το συναίσθημα της αυτονομίας που έχεις αρχίσει να νιώθεις και αυτό θα σε βοηθήσει μακροπρόθεσμα ώστε να νιώσεις επιτέλους πιο ανεξάρτητη.

Διαβάστε περισσότερα:

Τα 3 ζώδια που θα δούνε την ερωτική τους ζωή να αλλάζει δραματικά τις επόμενες μέρες»

AYTA τα 3 ζώδια θα ζήσουν μια υπέροχη εβδομάδα γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις!

Τα 3 ζώδια που είναι πολύ τυχερά στον έρωτα αυτόν τον μήνα!

Keywords
Τυχαία Θέματα