Τα 10 beauty λάθη που συνεχώς κάνετε -Δείτε ποια είναι και αλλάξτε συνήθειες!

Οι beauty συνήθειες είναι μέρος της καθημερινότητάς σας. Κάποιες από τις οποίες, σύμφωνα πάντα με τους ειδικούς είναι λάθος. Ίσως να μην το γνωρίζετε ή και να μην το συνειδητοποιείτε.

Εμείς όμως είμαστε πάντα εδώ για να σας βοηθάμε σε τέτοιους είδους καταστάσεις. Τι κάναμε; Εντοπίσαμε όλα τα λάθη, μικρά και μεγάλα, σας τα αποκαλύπτουμε κι εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα σταματήσετε σήμερα κιόλας. 

Λάθος 1ο: Δεν καθαρίζετε καλά και συχνά τα πινέλα του μακιγιάζ. Σας έχουμε πει αρκετές φορές τι ακριβώς πρέπει να

κάνετε. Θα σας πάρει λίγα μόνο λεπτά και θα είστε ήσυχες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hello Gorgeous (@hello_gorgeousbeauty) στις 26 Μάι, 2020 στις 3:00 πμ PDT

Λάθος 2ο: Απλώνετε bronzer σε όλο το πρόσωπο. Αν θέλετε μια ηλιοκαμένη όψη χρησιμοποιείστε self tan και όχι το bronzer το οποίο πρέπει να εφαρμόζετε στα ζυγωματικά, τη γέφυρα της μύτης, το πηγούνι και το μέτωπο. Και πάντα χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα.

Λάθος 3ο: Δοκιμάζετε το φον ντε τεν στο πάνω μέρος του χεριού σας. Το κάνετε οι περισσότερες και δεν γνωρίζουμε το λόγο. Το φον ντε τεν απλώνεται στο πρόσωπο και αυτό είναι το σημείο στο οποίο πρέπει να το δοκιμάσετε και πιο συγκεκριμένα στη γραμμή του πηγουνιού.

Λάθος 4ο: Κοιμάστε χωρίς να έχετε κάνει προηγουμένως ντεμακιγιάζ. Ίσως είναι ένα από τα μεγαλύτερα λάθη ever. Ο σωστός καθαρισμός είναι το Α και το Ω. Όσο κουρασμένες κι αν είστε πρέπει να αφαιρέσετε κάθε ίχνος μακιγιάζ και λιπαρότητας από την επιδερμίδα. Διαφορετικά κλείνουν οι πόροι και θαμπώνει το δέρμα.

Λάθος 5ο: Απλώνετε μολύβι στις άκρες των χειλιών σας. Ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε στη συνέχεια κραγιόν η συγκεκριμένη συνήθεια είναι λάθος. Δημιουργείται μια κακόγουστη όψη στα χείλη και δεν θέλετε κάτι τέτοιο.

Λάθος 6ο: Ξεχνάτε το base coat όταν κάνετε μόνες μανικιούρ στο σπίτι. Και μετά αναρωτιέστε για ποιο λόγο δεν έχει διάρκεια το χρώμα. Τώρα τον γνωρίζετε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη

Keywords
Τυχαία Θέματα