Σύσφιξη σώματος: Τα 4 βήματα που πρέπει να ακολουθείτε καθημερινά για τέλειο σώμα το Καλοκαίρι!

Είμαστε στις αρχές της άνοιξης και μένουμε σπίτι. Είναι σίγουρο όμως πως οι καλοκαιρινές διακοπές είναι εκείνο που σκεφτόμαστε σχεδόν καθημερινά.

Το μόνο που θέλουμε είναι να έρθει η στιγμή που θα βρεθούμε στο αγαπημένο μας νησί, φορώντας το καινούριο μας μαγιό, με τα μαλλιά μας βρεγμένα και γεμάτα αλάτι και τόσο η πανδημία όσο και η καραντίνα να είναι παρελθόν. 

Μέχρι τότε θα συνεχίσουμε να προσέχουμε και θα περιποιηθούμε το σώμα μας όπως πρέπει. Τον τελευταίο χρόνο περπατάμε, κάνουμε ποδήλατο και φροντίζουμε το δέρμα. Όχι μόνο του προσώπου.

Κι αν δεν το κάνετε, τώρα πρέπει

να ξεκινήσετε. Κι αν η χαλάρωση σας προβληματίζει εμείς σας έχουμε την κατάλληλη σειρά σώματος που θα σας σώσει.

Πρόκειται για το πρόγραμμα αδυνατίσματος Vinotherapie της Caudalie. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ακολουθείτε 4 βήματα. Ποια είναι; Δείτε στη συνέχεια. 

Απολέπιση: Με το Crushed Cabernet Scrub, 2-3 φορές την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο προϊόν απολέπισης περιέχει θρυμματισμένα κουκούτσια σταφυλιών και  αιθέρια έλαια που χαρίζουν απαλότητα στο δέρμα και το προετοιμάζουν για το επόμενο βήμα. Το απλώνετε σε νωπό δέρμα και κάνετε μασάζ με απαλές, κυκλικές κινήσεις με ανοδική φορά.

Σύσφιξη: Με την Vinosculpt Lift & Firm Body Cream, κάθε πρωί. Είναι μια φόρμουλα πλούσια σε εκχυλίσματα ίριδας που έχουν συσφικτική δράση και κουκούτσια σταφυλιού γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Caudalie France (@caudaliefrance)

Τόνωση: Με το ξηρό έλαιο σώματος Contouring Concentrate που καταπολεμά την κυτταρίτιδα, χαρίζει απαλότητα και λάμψη.

Αποσυμφόρηση: Με το αφέψημα οργανικής καλλιέργειαςContouring Concentrate. Βοηθά στην απομάκρυνση του νερού από τους ιστούς και επιταχύνει την αποβολή των τοξινών.

Αυτή είναι η νέα σας ρουτίνα περιποίησης σώματος που πρέπει να ξεκινήσετε asap!

Διαβάστε μερικά ακόμη τέλεια θέματα ομορφιάς και περιποίησης της επιδερμίδας:

Υπάρχουν 5 μυστικά για τέλεια επιδερμίδα και η αγαπημένη μας αισθητικός, Θεανώ Μπέλλα σας τα αποκαλύπτει!

Αυτή η νέα σειρά περιποίησης είναι εμπνευσμένη από τη συμμετρία της Φύσης!

Keywords
Τυχαία Θέματα