Συγγενής του 35χρονου προπονητή που συνελήφθη μιλά στο Πρω1νό – Η αντίδραση του Γιώργου Λιάγκα

Με τη σύλληψη του 35χρονου προπονητή ασχολήθηκε το Πρω1νό το πρωί της Τρίτης. Ο συγκεκριμένος προπονητής συνελήφθη για ασέλγεια εις βάρος της 14χρονης τότε μαθήτριάς του, η οποία σήμερα είναι 20 χρονών.

Ο πατέρας του προπονητή μίλησε στο «Live news» και προκάλεσε αντιδράσεις με τις δηλώσεις του, αφού υποστήριξε ότι ο γιος του και το τότε 14χρονο κορίτσι είχαν σχέση. Ακόμα, ο ίδιος ανέφερε ότι ο γιος του

είναι εμφανίσιμος και συνεπώς, αρέσει πολύ στα νεαρά κορίτσια.

Ο Γιώργος Λιάγκας, ακούγοντας τις δηλώσεις του πατέρα του 35χρονου ξέσπασε:«Αυτά που λέει είναι επιεικώς απαράδεκτα. Εγώ καταλαβαίνω την ανάγκη του πατέρα να δικαιολογήσει το γιο του. Αλλά αν δεν μπορεί να το ελέγξει, ας πάει να το κόψει ή ας πάει σε ένα ψυχολόγο. Αυτό που λέει είναι εξοργιστικό, ότι είναι ένα νέο παιδί με ορμές και του την πέφτουν μανάδες και παιδιά. Τι πράγματα είναι αυτά…».

Στη συνέχεια, το Πρω1νό εξασφάλισε και παρουσίασε δηλώσεις από ένα συγγενικό πρόσωπο του 35χρονου προπονητή, ο οποίος έχει την ίδια άποψη με τον πατέρα, γεγονός που προκαλεί αντιδράσεις. Ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά:

«Έχω μείνει άφωνος με αυτά που έχω ακούσει. Δεν υπάρχει καμία δόση αλήθειας. Είναι ωραίος στην εμφάνιση και μπορεί να άρεσε σε κάποια κοπέλα, να μην ήθελε εκείνος και να φτάσει το πράγμα εδώ. Τον γνωρίζω πολύ καλά και είναι πολύ σεβαστικό παιδί. Αποκλείεται να έχει κάνει κάτι τέτοιο! Είναι χρόνια σε αυτόν τον χώρο και γονείς του εμπιστεύονται τα παιδιά τους, όπως θα εμπιστευόμουν και εγώ το δικό μου άφοβα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Πρω1νό: Εκνευρισμένη η Φαίη με τις δηλώσεις του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου – «Θέατρο του παραλόγου»

 «Υπήρξε περίοδος που πληρωνόμουν με πενταψήφιο αριθμό για ένα επεισόδιο»

 Μαρία Μπεκατώρου: «Η απόφαση να επιστρέψω στο Mega ήταν βασανιστική»

Keywords
Τυχαία Θέματα