Συνελήθη τραγουδιστής για διακίνηση ναρκωτικών

Δύο άτομα βρίσκονται στα χέρια των αρχών δια κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Αττική.

Συνολικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 50 γραμμάρια κοκαΐνης και 1 κιλό ακατέργαστης κάνναβης. Επίσης οι αστυνομικοί εντόπισαν 9.230 ευρώ, ένα πιστόλι και 4 φυσίγγια των 6.35 mm, δύο αυτοκίνητα, δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και τέσσερα κινητά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr οι δύο άνδρες διακινούσαν κοκαΐνη και ακατέργαστη κάνναβη. Ο ένας είναι 41 χρόνων, αλβανικής καταγωγής με τα αρχικά Α.B., και είναι

γνωστός τραγουδιστής στη χώρα του που διέμενε στην Αρτέμιδα της Αττικής και είχε άδεια παραμονής στη χώρα.

Ο δεύτερος συλληφθής, είναι Έλληνας με τα αρχικά Ε.Γ, είναι γεννημένος το 1959 στην Αθήνα και κάτοικος Αρτέμιδας και συνταξιούχος.

Οι δύο άνδρες, κατηγορούνται για παραβάσεις του Ν. 4139/13 «Νόμος περί εξαρτησιογόνων Ουσιών και άλλες διατάξεις», ενώ επιπρόσθετα ο 41χρονος κατηγορείται και για παραβίαση του Ν. 2168/93 «Περί Όπλων».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τις πρωινές ώρες της Δευτέρας 14-2-2022, ο 63χρονος, συνελήφθη στο σπίτι του και βρέθηκαν στην κατοχή του και για λογαριασμό του συνεργού του, με σκοπό την άμεση πώληση σε τρίτους, 9 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 1.015 γραμμαρίων και ένα εύχρηστο πιστόλι μάρκας «EKOLA & VOLTRAN Tuna» με έναν γεμιστήρα και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 6.35 mm.

Ο 41χρονος τραγουδιστής, συνελήφθη στο σπίτι του και στην κατοχή του βρέθηκε μία νάιλον συσκευασία με κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 50 γραμμαρίων. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πηγή: Ant1 news

Keywords
Τυχαία Θέματα