Συνελήφθη η Gigi Hadid -Τι συνέβη;

Δύσκολες στιγμές πέρασε η Gigi Hadid τις τελευταίες ώρες, καθώς συνελήφθη όταν πιάστηκε από τελωνειακούς υπαλλήλους να έχει στις αποσκευές της κάναβη.

Σύμφωνα με το Cayman Marl Road, η Gigi Hadid και η φίλη της Leah Nicole McCarthy συνελήφθησαν με την υποψία ότι εισάγουν κάνναβη και οδηγήθηκαν στο Κέντρο Κράτησης Κρατουμένων.

Ωστόσο,

οι δυο γυναίκες αφέθηκαν ελεύθερες λίγο αργότερα με εγγύηση, ενώ στις 12 Ιουλίου εμφανίστηκαν στο δικαστήριο όπου παραδέχτηκαν την ενοχή τους. Το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε ήταν στα 1.000 δολάρια.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Μετά την είδηση που άρχισε να κάνει τον γύρο του διαδικτύου, εκπρόσωπος της Gigi Hadid δήλωσε στο E!News: «Η Gigi ταξίδευε με μαριχουάνα που αγοράστηκε νόμιμα στη Νέα Υόρκη με ιατρική άδεια. Είναι επίσης νόμιμη για ιατρική χρήση στο Grand Cayman από το 2017. Το μητρώο της παραμένει λευκό και απόλαυσε τον υπόλοιπο χρόνο της στο νησί».

Η ανάρτηση της Gigi Hadid μετά τη σύλληψή της

Μάλιστα, πριν από λίγα λεπτά η Gigi Hadid δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο με την Leah Nicole McCarthy από το νησί, στο οποίο φαίνεται να απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην παραλία. Παράλληλα, ωστόσο, το βίντεο αυτό συνοδεύοταν από διάφορα στιγμιότυπά τους από το πως περνάνε. «Τέλος καλό, όλα καλά», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της σχετικής δημοσίευσής του το πασίγνωστο μοντέλο.

View this post on Instagram

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)


Διαβάστε ακόμα:

Παρασκευή Κερασιώτη: Με δάκρυα στα μάτια ανήμερα των γενεθλίων της -«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο…»

Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στα υβριστικά μήνυμα που δέχτηκε για τη φωτιά στο Λαγονήσι

Keywords
Τυχαία Θέματα