Συγκλονίζουν τα λόγια του Ηλία Βρεττού για το τροχαίο ατύχημα: ”Δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου…”

Καλεσμένος στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 βρέθηκε χθες ο Ηλίας Βρεττός και μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του ενώ εξιστόρησε καρέ κατέ τι συνέβη στο τροχαίο της Καθαράς Δευτέρας.

Ο γνωστός τραγουδιστής εξομολογήθηκε: ”Είμαι κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος μόνο που αναπνέω και είμαι εδώ και σαν μιλάω. Δεν σας κρύβω ότι είμαι ακόμα πολύ φορτισμένος. Είμαι ήδη μια ημέρα στο σπίτι μου, έχω ηρεμήσει… Την ώρα που

άνοιξα τα μάτια μου είδα να πηγαίνουμε προς το κράσπεδο και είδα ένα αυτοκίνητο να περνάει δίπλα μας. Στη συνέχεια το αμάξι έστριψε αριστερά είχε χαθεί τελείως ο έλεγχος και είδα ένα δέντρο να μου έρχεται στο πρόσωπο. Δεν μπορούσα να κινηθώ καθόλου. Η κοπέλα βρισκόταν ακριβώς από κάτω μου, προσπαθούσα να την κουνήσω με το κεφάλι για να δω αν ήταν ζωντανή. Η πυροσβεστική ήρθε σχετικά γρήγορα. Απεγκλώβισαν πρώτα την κοπέλα και μετά εμένα. Έκαναν 50 λεπτά να με απεγκλωβίσουν… Τα χειρουργεία ήταν επικίνδυνα τόσο για τη ζωή μου όσο και για να μου αφήσουν οποιασδήποτε μορφής αναπηρία. Όλα πήγαν καλά και πλέον μένει μόνο ο αγώνας της αποκατάστασης. Το ατύχημα ήταν σαν να μου το έστειλε ο Θεός για να με δοκιμάσει, όταν φτάνεις τόσο κοντά στον θάνατο τίποτα δεν είναι το ίδιο. Υπάρχει θεός και με έσωσε. Μου χάρισε μια καινούρια ζωή και θέλω να εκμεταλλευτώ αυτή τη δεύτερη ευκαιρία”.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Πρω1νό: Νέα τρυφερά στιγμιότυπα από την έξοδο της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η on air αποκάλυψη του Αντώνη Κανάκη για τη νέα του εκπομπή στον ΑΝΤ1 – Τι θα δούμε για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια;

Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της

Keywords
Τυχαία Θέματα