Συγκλονίζει ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Είχαν σταματήσει να λειτουργούν οι νεφροί, είχε πέσει η πίεση σχεδόν στο μηδέν»

Για την πολύ σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Ηλίας Μαμαλάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «Happy Day» και τη Χριστιάνα Κοχλατζή. Ο επιτυχημένος σεφ περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε, εξηγώντας πως όλα ξεκίνησαν από ένα μικρόβιο και πως αν δεν είχε οδηγηθεί εσπευσμένα στην εντατική μπορεί και να μην βρισκόταν στη ζωή.

«Κόλλησα ένα μικρόβιο, που δεν είμαστε σίγουροι το πώς το πήρα. Μπορεί από τροφή, από έναν ρουμπινέ τουαλέτας. Έπαθα μία φοβερή αφυδάτωση, ήρθε και με πήρε το

νοσοκομειακό και 7:15-7:30 βρισκόμουν στο κρατικό νοσοκομείο της Λευκωσίας, όπου είχα την πολύ μεγάλη τύχη να με πάνε στην εντατική αντί να με πάνε στα επείγοντα. Αν πήγαινα στα επείγοντα και ήμουν στην αναμονή, πιθανόν να είχα τελειώσει», εξομολογήθηκε αρχικά ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο γνωστός σεφ ανέφερε πως η κατάσταση της υγείας του ήταν πολύ κρίσιμοι, καθώς είχαν σταματήσει να λειτουργούν οι νεφροί και δεν είχε πίεση: «Είχε μία πινακίδα επάνω που έλεγε ότι “είναι πολύ καλό μέσα στο σκοτάδι να βλέπεις το φως”. Ήταν κάτι που με σημάδεψε, γιατί κάθε τρεις και λίγο γύριζα και το έβλεπα και προσπαθούσα κι εγώ να δω το φως. Είχαν σταματήσει να δουλεύουν οι νεφροί, είχε πέσει η πίεση σχεδόν στο μηδέν.

Τότε συνειδητοποίησα τι μου συνέβη και έβλεπα τον κόσμο πιο μελαγχολικά. Έβλεπα ανθρώπους που ψυχορραγούσαν δίπλα μου. Αυτό μου άφησε πολύ μεγάλα σημάδια. Ήταν ένα ψυχολογικό σοκ και δεν σας κρύβω ότι ζήτησα και τη βοήθεια ενός ψυχιάτρου».

Ωστόσο, τα δύσκολα ανήκουν πια στο παρελθόν και ο Ηλίας Μαμαλάκης κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον: «Αρχίζω και είμαι καλά και ψάχνω το επόμενό μου ταξίδι».

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Στανίση: «Εγώ ξεκίνησα ως τραγουδίστρια, δεν ήμουν κονσοματρίς»

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση από το Survivor -Η απάντηση για τον Βασάλο και τη σχέση τους

 Γιώργος Καραμίχος: «Το κατάλαβα τη στιγμή της σύλληψης ότι θα γίνω πατέρας»

Keywords
Τυχαία Θέματα