Συγκλονίζει η πρώην σύντροφος του Παναγιωτόπουλου – «Εύχομαι ο εφιάλτης μου να σταματήσει τον εφιάλτη άλλων γυναικών»

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος καταγγέλθηκε από πρώην σύντροφό του, καθώς διέρρευσε σε site με πορνογραφικό περιεχόμενο πληθώρα γυμνών φωτογραφιών της και βίντεο από προσωπικές στιγμές τους. Η εν λόγω γυναίκα κινήθηκε νομικά το 2018, κάνοντας μήνυση στον Στάθη Παναγιωτόπουλο, ωστόσο ακόμα δεν έχει δικαιωθεί.

Ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είχε καταφέρει να κρατήσει αυτή την υπόθεση μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, μέχρι την περασμένη Δευτέρα, όταν η καταγγελία

της κοπέλας έκανε τον γύρο των social media και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης. Ο θύτης απολύθηκε τόσο από τον ANT1 όσο και από τον ραδιοφωνικό σταθμό Rock fm, μιας και η υπόθεση έχει πάρει πολύ μεγάλες διάστασεις.

Ο πρώην παρουσιαστής των Ράδιο Αρβύλα ζήτησε δημόσια συγγνώμη στην πρώην σύντροφό του, όμως εκείνη δεν την έκανε δεκτή, καθώς – όπως υποστήριξε – δεν την εννοούσε. Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Star, η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου είπε:

«Είμαι ικανοποιημένη περισσότερο με το γεγονός ότι θα αλλάξει ο νόμος για όποιον παραβιάζει προσωπικά δεδομένα και αυτό έγινε με αφορμή τη δική μου μήνυση. Είναι θετικό ότι οι γυναίκες μιλούν ανοιχτά για όσα βίωσαν κι όχι μόνο από τον άνθρωπο που εγώ καταγγέλλω αλλά και από άλλους άνδρες. Εύχομαι ο δικός μου εφιάλτης να σταματήσει τον εφιάλτη των άλλων γυναικών».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Αυτό είναι το σημείο που έγινε ο γάμος του – Όλο το παρασκήνιο

 Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η πρώτη αντίδραση στην κάμερα μετά τον σάλο που έχει ξεσπάσει εναντίον του

 MasterChef: Ο μαγειρικός διαγωνισμός επιστρέφει -Όσα θα δούμε στον νέο κύκλο

Keywords
Τυχαία Θέματα