Συγκλονίζει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια»

Στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη, «Open Weekend», παραχώρησε σήμερα (16/4) συνέντευξη η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η επιχειρηματίας μίλησε -μεταξύ άλλων- για την εμπειρία της στο Survivor και τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά και για την κακοποιητική σχέση που είχε υπάρξει στο παρελθόν.

«Δεν θεωρώ άδικη την αποχώρησή μου, ο κόσμος κάθε φορά κρίνει ποιος θα φύγει. Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ είναι μια ευαίσθητη ψυχή, πολλές φορές απομακρυνόμουν από εκείνον γιατί δεν άντεχα να τον ακούω. Όταν γίνει

η ένωση των ομάδων, πιστεύω πως θα υπάρξουν πολλές εκρήξεις στην καλύβα.

Αυτό που είχε γίνει τότε με τον Βαλάντη ήταν πολύ άσχημο για την ψυχή μου. Τον έχω συγχωρέσει, θεωρώ ότι ήταν μια κακή στιγμή του. Στον τελικό βλέπω Βρισηίδα, Στέλλα, Ασημίνα, Ταλάντσεβ και Άρη. Θα ήθελα φέτος να νικήσει γυναίκα», είπε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Για την κακοποιητική σχέση που είχε υπάρξει στο παρελθόν, αποκάλυψε: «Έχω υπάρξει σε κακοποιητική σχέση για επτά χρόνια και δεν εννοώ ότι με σκότωνε στο ξύλο. Υπάρχει η λεκτική βία, υπάρχει το σπρώξιμο, που δεν σε κάνει να πας στο νοσοκομείο, αλλά είναι μία κίνηση που πονάει η ψυχή σου. Μετάνιωσα που δε σήκωσα το ανάστημά και δεν το είχα πει στους γονείς μου. Είμαστε σε μία εποχή που πρέπει να μιλάμε για την κακοποίηση και να δικάζονται αυτοί που πρέπει».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Πάτρα: Το τρίτο πρόσωπο στη σχέση της Ρούλας και του Μάνου «σπάει» τη σιωπή του -«Μακάρι να μην τη γνώριζα ποτέ»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ο Στάθης Σχίζας έχει όλα τα στοιχεία που μου αρέσουν σε έναν άντρα»

Μάνος Δασκαλάκης για Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν υπήρξε ποτέ έρωτας με αυτή τη γυναίκα»

Keywords
Τυχαία Θέματα