Συγκλονίζει η Ευλαμπία Ρέβη: «Δέχτηκα πρόταση 5.000 ευρώ για πριβέ πάρτι»

Μια συγκλονιστική αποκάλυψη έκανε η Ευλαμπία Ρέβη μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος». Με αφορμή την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, η δημοσιογράφος μοιράστηκε με τους τηλεθεατές την  ιδιαίτερη πρόταση που δέχτηκε πριν από μερικούς μήνες και η οποία σχετίζεται με την υπόθεση βιασμού που έχει σοκάρει το πανελλήνιο.

«Μόλις ήρθα στην Ελλάδα και σε θέλω υποδοχή, 3000 ευρώ όλα μπροστά». Ο άνθρωπος

αυτός μου έστειλε και μια φωτογραφία του. Εγώ απαντάω, “πλάκα μου κάνεις ε;”. Στη συνέχεια μου απάντησε: «”Δεν έχω λόγο, μου αρέσεις πολύ και θέλω να σε δω όσο θα είμαι εδώ”».

Η Ευλαμπία Ρέβη ανέφερε πως δεν ασχολήθηκε ξανά με τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Ωστόσο, τον Αύγουστο του 2021, ο ίδιος της έστειλε ξανά ένα μήνυμα, γράφοντας: «Κάνω πριβέ πάρτι και σε θέλω υποδοχή. 5.000 όλα μπροστά». Η δημοσιογράφος ανέφερε πως παρόμοια μηνύματα έστελνε και στη φίλη της.

Ψάχνοντας το προφίλ του στα social media, η Ευλαμπία Ρέβη ανακάλυψε πως είχε φίλες κι άλλες γνωστές της – εντός και εκτός χώρου – κι όλες αποκάλυψαν πως είχαν λάβει τέτοια μηνύματα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Στο τέλος του λόγου της, η δημοσιογράφος τόνισε πως αυτά που καταθέτει δεν έχουν σχέση με την υπόθεση της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη, ωστόσο είναι ένα δείγμα του πώς κάποιοι «ψαρεύουν» κοπέλες για πριβέ πάρτι.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ιωαννίδου για Ναταλία Γερμανού: «Δεν είχαμε μεγάλη διαφορά ηλικίας, ήταν σαν αδερφή μου»

 Βιασμός στη Θεσσαλονίκη: Όσα αναφέρει στην κατάθεσή της η 17χρονης φίλης της 24χρονης για τη μοιραία βραδιά

 Σόλων Τσούνης: «Υπήρξε περίοδος που την ψώνισα»

Keywords
Τυχαία Θέματα