Συγκλονίζει η χήρα του Γιώργου Βασιλείου: «Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου»

Δυόμισι χρόνια πριν, ο Γιώργος Βασιλείου, ο ηθοποιός που το ευρύ κοινό αγάπησε για τον ρόλο του στη σειρά. “Καλημέρα Ζωή”, πέθανε.

Το διάστημα που αντιμετώπιζε το πρόβλημα με την υγεία του, από το πλευρό του δεν έλειψε στιγμή η σύζυγος του, Λία Θερμογιάννη. Η χήρα του ηθοποιού μίλησε για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του, στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε πως ακόμη δέχεται μηνύματα από τον κόσμο που αγάπησε τον Γιώργο Βασιλείου.

Μιλώντας στην εφημερίδα γι’ αυτόν, ανέφερε: «Η υστεροφημία που άφησε ο Γιώργος

ως παρακαταθήκη στα παιδιά κι εμένα είναι μια “προίκα” τιμής για την υπόλοιπη ζωή μας. Όταν “έφυγε”, μας είχε εξασφαλίσει όλους οικονομικά και με το παραπάνω. Με κινητά και ακίνητα, αλλά και μια περιουσία που μας επιτρέπει να ζούμε άνετα και αξιοπρεπέστατα. Όλα αυτά τα κέρδισε με πολύ κόπο, ξενύχτια και κούραση από το επάγγελμά του, για να μη μας λείψει τίποτα και ποτέ», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Με τίμησε και τον τίμησα. Με αγάπησε πολύ, μα κι εγώ από τα είκοσί μου του χάρισα απέραντη αγάπη και λατρεία που τόσο στερήθηκε στα παιδικά του χρόνια. Ηταν ένας ιππότης. Υπόδειγμα άνδρα. Είχα τον καλύτερο, τον πιο υπέροχο, τον πιο γλυκό σύζυγο του κόσμου».

Τέλος, συγκλόνισε λέγοντας πως αρνείται να δεχτεί πως ο Γιώργος Βασιλείου, έφυγε από τη ζωή: «Στο νεκροταφείο δεν πηγαίνω καθημερινά. Αρνούμαι να αποδεχτώ πως δεν είναι κοντά μου και ο τάφος μού το επιβεβαιώνει.Τα ρούχα του παραμένουν στις ντουλάπες του σπιτιού μας. Αδυνατώ να αποχωριστώ έστω κι ένα κομμάτι. Θα είναι σαν να αποχωρίζομαι τον ίδιο. Ακόμα και το τζιπ του βρίσκεται στο πάρκινγκ. Το βλέπω και λέω “είναι εδώ”».

Διαβάστε ακόμη:

Θλίψη: Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής

Keywords
Τυχαία Θέματα