Συγκλόνισε η Πέννυ Μπαλτατζή: «Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής»

Σε μια προσωπική εξομολόγηση που συγκλόνισε προχώρησε η Πέννυ Μπαλτατζή, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη μητέρα της που ήταν ψυχικά ασθενής και στις δυσκολίες που βίωσε σαν παιδί.

«Η μαμά μου ήταν ψυχικά ασθενής. Είναι σημαντικό να εντοπίζουμε τι συμβαίνει και να το επικοινωνούμε για να για να το θεραπεύσουμε. Η μαμά μου είχε ιδεοψυχαναγκαστική υστερία, ψυχαναγκασμό.

Δεν μπορούσε με τίποτα να ανταπεξέλθει στο πρόγραμμα των παιδιών. Για παράδειγμα η μαμά μου ξυπνούσε,

έφτιαχνε το γάλα όταν ήθελε εκείνη, κι εμείς το πίναμε παγωμένο γάλα, τρώγαμε παγωμένο φαγητό. Γιατί έτσι το είχε προγραμματισμένο στο μυαλό της.

Φυσικά έχει κάνει και πράγματα πάρα πολύ άσχημα. Έχει τύχει να βάλει τιρμπουσόν και μαχαίρι στο λαιμό του αδελφού μου. Εγώ προσπαθούσα να ισορροπήσω στην πραγματικότητα και στο τι είναι σωστό και τι είναι λάθος και τι πρέπει να κάνω.

Η μαμά μου το 1965 πάθαινε κρίσεις πανικού. Δεν ξέρανε καν τι είναι. Λέγανε αυτή είναι λίγο περίεργη. Ο πατέρας μου μου είπε μετά από χρόνια: Είχα καταλάβει ότι η μαμά σου είναι σαν παιδί με αναπηρία και με συγκλόνισε. Με έκανε να καταλάβω πόσο πολύ την αγαπάει, την υπομονή του και πως εκείνος προσπαθούσε να ισορροπήσει όλο αυτό την υπόλοιπη μέρα που ήμασταν μαζί του. Την αγαπούσε πολύ», είπε μεταξύ άλλων η Πέννυ Μπαλτατζή.

Δείτε την εξομολόγησή της:

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης στο Πρω1νό: Η πρόταση για το Survivor, το οικονομικό κίνητρο και ο λόγος που είπε «όχι»

Νίκος Κοκλώνης: Η αντίδρασή του on camera σε ερώτηση για τον Γιώργο Αγγελόπουλο!

Πρω1νό – Αποκλειστικό: Η νέα εμφάνιση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου με την Χρύσα Μιχαλοπούλου και η αντίδραση του όταν ρωτήθηκε για εκείνη!

Keywords
Τυχαία Θέματα