Συγκίνησε ο Γιώργος Λάνθιμος με τα όσα είπε για τον θάνατο του πατέρα του στην πρεμιέρα του “The Favourite”

Η χθεσινή ημέρα ήταν αρκετά περίεργη για τον Γιώργο Λάνθιμο, καθώς φίλοι και συγγενείς μαζεύτηκαν στο νεκροταφείο του Βύρωνα, για να πουν το “τελευταίο” αντίο στον πατέρα του, Αντώνη. Ο Αντώνης Λάνθιμος νοσηλευόταν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο από τις 15 Ιανουαρίου με αναπνευστικά προβλήματα και έχασε τη μάχη για ζωή.

Παρόλα αυτά, το βράδυ ήταν προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί και η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας του “The Favourite”, στην Αθήνα, στην οποία βρέθηκε ο βραβευμένος σκηνοθέτης.

Φανερά

συγκινημένος, μίλησε σε όσους βρέθηκαν στην πρεμιέρα και μεταξύ άλλων, τόνισε: “Ευχαριστώ όλους που ήρθατε και όλους εκείνους που οργάνωσαν αυτή τη προβολή. Πρέπει να πω ότι είναι μία περίεργη μέρα για μένα σήμερα, γιατί όπως οι περισσότεροι από εσάς ξέρετε, ήταν η κηδεία του πατέρα μου. Αλλά αν ξέρω κάτι γι’ αυτόν, είναι ότι έζησε τη ζωή του διασκεδάζοντας και περνώντας όσο καλύτερα μπορούσε μέχρι το τέλος και αυτό θα ήθελα να κάνετε και εσείς σήμερα, να περάσετε ωραία, να διασκεδάσετε, να γελάσετε, να κλάψετε και να έχετε μία πολύ ωραία βραδιά”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Ελληνίδα τραγουδίστρια είναι έγκυος και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας!

Keywords
Τυχαία Θέματα