Συγκινεί πρώην παίκτρια του Master Chef! Άφησε την δουλειά της και μαγειρεύει για τους πυρόπληκτους

Την γνωρίσαμε μέσω της συμμετοχής της στον πρώτο κύκλο επεισοδίων του ριάλιτι μαγειρικής «MasterChef», μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του «Star».

Δεν κατάφερε να διακριθεί στην πρώτη θέση του «MasterChef», σίγουρα όμως κέρδισε μια θέση στην καρδιά των ανθρώπων που έχασαν τα πάντα από την φονική λαίλαπα της 23ης Ιουλίου. Αφού, εγκατέλειψε προσωρινά το πόστο της σε εστιατόριο και αντί για τους πελάτες, σερβίρει τουλάχιστον 1000 μερίδες φαγητό στους πυρόπληκτους του Νέου Βουτζά.

Ο λόγος για την Γωγώ Δελογιάννη, η οποία στηρίζει έμπρακτα τους πληγέντες. Εθελοντές που στηρίζουν κι

εκείνοι τους πυρόπληκτους, γνωστοποίησαν την εγκάρδια «δουλειά» της στο Νέο Βουτζά.

Η ίδια η σεφ, με αναρτήσεις της στο προσωπικό της λογαργιασμό στο Instagram, απευθύνει εκκλήσεις για βοήθεια προς εκείνους, που βίωσαν όπως κανείς την φονική πυρκαγιά.

Η τελευταία της ανάρτηση, είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα. Δείτε την:

«Σήμερα φτάνουμε τις 2000 μερίδες φρέσκου φαγητού στο spot του Νέου Βουτζά. 2000 μερίδες ζεστού φρέσκου φαγητού, που συνοδεύτηκαν συνήθως από μια μεγάλη ευχή κι ένα μεγάλο ευχαριστώ από τους ανθρώπους εκεί. Αλλά το πιο μεγάλο ευχαριστώ το χρωστάω εγώ σε όλους εκείνους που έρχονται κάθε μέρα από κάθε άκρη της Αθήνας και μου υπενθυμίζουν ότι δε δικαιούμαι να χάνω την πίστη μου στον Ανθρωπο. Υποκλίνομαι σε όλους σας», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Gogo Delogianni (@gogodelogianni) στις 1 Αύγ, 2018 στις 11:50 μμ PDT

Δείτε ακόμη: Απίστευτο κι όμως αληθινό! Έπαθε λοίμωξη από… τσιμπούρι στα μούσια!

Keywords
Τυχαία Θέματα