Συγκινεί ο Αποστόλης Τότσικας: «Ο πατέρας μου είχε άνοια – Και πρόλαβε, και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου»

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή προχώρησε ο Αποστόλης Τότσικας, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και τον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα δίδυμα παιδιά του και τη σύζυγό του Ρούλα Ρέβη, ενώ αναφέρθηκε και στον πολυαγαπημένο του πατέρα, που έπασχε από άνοια και «έφυγε» από τη ζωή το 2018.

Όσα εξομολογήθηκε ο Αποστόλης Τότσικας στην κάμερα του Mega

«Στο σπίτι μας στην Τήνο μου αρέσει που τα παιδιά μου

έρχονται σε επαφή με τη φύση και μας αρέσει πολύ. Δεν είχα καμία αμφιβολία να κάνω οικογένεια, πάντα μου άρεσε η ιδέα και ήμουν σίγουρος για όλα. Έχω αντοχές με τα δίδυμα παιδιά μου, είμαι ένα ανθρώπινο κινούμενο παιχνίδι, αυτό δεν θα τους το στερούσα σε καμία περίπτωση», είπε αρχικά ο Αποστόλης Τότσικας για τα δίδυμα παιδιά του, με αφορμή τις φετινές καλοκαιρινές διακοπές τους.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός μίλησε για τον μπαμπά του, ενώ παράλληλα προχώρησε σε μια πολύ τρυφερή εξομολόγηση για τη σύζυγό του, Ρούλα Ρέβη.

«Ο πατέρας μου και πρόλαβε, και δεν πρόλαβε να γνωρίσει τα παιδιά μου, καθώς είχε άνοια. Υπάρχει πάντα στο μυαλό μου γιατί με έχει βοηθήσει πάρα πολύ.

Η Ρούλα είναι ο πιο σταθερός βράχος της ζωής μου. Είναι η καλύτερη μάνα και σύζυγος η Ρούλα. Επειδή και εγώ είμαι ένα μικρό παιδί, η Ρούλα μας βάζει σε τάξη», συμπλήρωσε ο Αποστόλης Τότσικας.

Διαβάστε επίσης: 

Ελεονώρα Μελέτη: «Αφού ξέρουμε ποια είναι τα κακά παιδιά στην τηλεόραση, γιατί οι υπόλοιποι δεν τους ξεσκεπάζουν;»

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Στέφανο Κασσελάκη: «Μπορεί αυτός ο άνθρωπος να βρεθεί στο τιμόνι της χώρας;»

Σίσσυ Χρηστίδου: «Έμεινε» η Μενεγάκη με τη ριζική αλλαγή στην εμφάνισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα