Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: «Τώρα πενθώ»

Η Έρρικα Πρεζεράκου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο διάρκειας 18 λεπτών, μέσα από το οποίο περιγράφει μερικά από τα πιο δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν στη ζωή της τα τελευταία δυο χρόνια και τη σημάδεψαν.

Αξίζει να αναφερθεί πως η αθλήτρια έχασε πριν από καιρό την 7χρονη ανιψιά της, η οποία έδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, ενώ η ίδια είχε και έναν σοβαρό τραυματισμό στο χέρι της.

Η ίδια, φανερά συγκινημένη,  αναφέρει στο βίντεο που δημοσίευσε: «Τώρα που έρχεται

η νέα χρονιά αισθάνθηκα ανάγκη να το κάνω αυτό το βίντεο γιατί έχω ανάγκη να πω κάποια πράγματα. Τώρα πενθώ για όλα αυτά που μου έχουν συμβεί τα τελευταία δύο χρόνια.

Θα σας πω ότι αρχικά ο κάθε άνθρωπος έχει τον δικό του τρόπο να βιώνει την απώλεια. Όταν ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία με το χέρι μου και είχα μια απώλεια, ενώ είχα μπει σε μια διαδικασία ότι έπρεπε να αντεπεξέλθω, ξαφνικά ήρθε κάτι που ήταν πολύ πιο σπουδαίο. Ξαφνικά εκεί που κάνεις έναν αγώνα για να επιβιώσεις, ξαφνικά έρχεται κάτι άλλο. Τα τελευταία 2 χρόνια έχω βιώσει μεγάλη ανθρωπιά και αγάπη από πολλούς από εσάς».

Δείτε το σχετικό βίντεο: 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Errica Prezerakou (@errika_prezerakou)

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Βέρτης: Ο λόγος που έκανε καταγγελία στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος

Δήμος Αθηναίων: Η απάντηση για τη συναυλία του Σάκη Ρουβά και το κόστος των 211.000 ευρώ

Χριστίνα Κοντοβά – Τζώνη Καλημέρης: Βόλτα για παιχνίδι με τη μικρή Ada

Keywords
Τυχαία Θέματα