Susan Miller: Η πιο γνωστή αστρολόγος στον κόσμο σε συμβουλεύει πώς θα κερδίσεις τον άντρα Κριό

Η Susan Miller είναι μια από τις πιο γνωστές Αστρολόγους σε όλο τον κόσμο. Η ίδια έχει δημιουργήσει το δικό της site εδώ και 25 χρόνια και έχει καταφέρει να γίνει γνωστή σε όλο τον πλανήτη με τις προβλέψεις της. Η ίδια μας αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για να κερδίσουμε τον άντρα Κριό στη ζωή μας. Βήμα -βήμα όλα τα tips που πρέπει να ακολουθήσεις σύμφωνα με την πασίγνωστη Αστρολόγο.

Ο Κριός άνδρας είναι ατρόμητος, σέξι και πολύ γενναίος, πάντα έτοιμος

για νέες περιπέτειες. Το συγκεκριμένο ζώδιο το κυβερνάει ο Άρης και δεν πρόκειται να βαρεθείς ποτέ μαζί του.

Πώς θα κάνεις δικό σου έναν Κριό

#1. Στο πρώτο ραντεβού μαζί του καλό θα ήταν να επιλέξεις να κάνετε κάτι μοναδικό και πρωτότυπο. Ο Κριός τρελαίνεται για την περιπέτεια αλλά του αρέσει να παίρνει και ρίσκα. Γι’αυτό και θα του τραβήξεις το ενδιαφέρον αν του παρουσιάσεις κάτι που δεν έχει ξανακάνει.

#2. Στο κομμάτι του σεξ ο Κριός κάποιες φορές μπορεί να γίνει λίγο πιο άγριος  και παρορμητικός. Σε γενικές γραμμές του αρέσει να παίρνει τα ηνία στο σεξ και καλό θα ήταν να τον αφήσεις να το κάνει, χωρίς όμως να φανείς απαθής. Αν δεν θέλεις να κάνετε σεξ και εκείνος θέλει θα πρέπει να προσέξεις πολύ πώς θα του το πεις γιατί μπορεί να προσβληθεί πολύ στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής του.

#3. Στους τσακωμούς σας θα πρέπει να τον αφήνεις να πιστεύει ότι οι δικές σου ιδέες είναι στην πραγματικότητα δικές του. Μην παραδεχτείς αμέσως ότι έχει δίκιο (αν έχει) και άφησέ τον να πει όλα όσα θέλει να πει πριν παραδεχτείς την ήττα σου.

#4. Αν θέλεις να του κάνεις κάποια έκπληξη μαγείρεψέ του ένα πικάντικο γεύμα καθώς ο Κριός λατρεύει αυτές τις γεύσεις.

Διαβάστε ακόμα: Τα Ζώδια Σήμερα: “Σκορπιέ, η συναισθηματική σου ζωή υπόσχεται πολλά”

Αγαπητέ Τοξότη: Αυτή η πρόβλεψη θα σε κάνει να δεις τη ζωή με άλλο μάτι

Μάρτιος: Πώς θα εξελιχθεί αυτός ο μήνας για κάθε ζώδιο;

Keywords
Τυχαία Θέματα