Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό ο Phil Collins

Ένα λάθος βήμα ήταν αρκετό για τον Βρετανό καλλιτέχνη ώστε να έχει ένα άσχημο ατύχημα που τον οδήγησε στο νοσοκομείο. Ο Phil Collins που επέστρεψε στην ενεργό δράση έπειτα από 10 χρόνια απουσίας, επρόκειτο να εμφανιστεί το βράδυ της Πέμπτης στο Royal Albert Hall του Λονδίνου, στα πλαίσια σειράς συναυλιών που έχει προγραμματίσει για όλο το καλοκαίρι

σε Αγγλία και Ευρώπη.

Ωστόσο, καθώς σηκώθηκε τη νύχτα για να πάει προς νερού του, όπως αναφέρει ο εκπρόσωπός του, σκόνταψε και έπεσε με το μέτωπο σε καρέκλα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άσχημα και να χρειαστεί η μεταγωγή του στο νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα η ανακοίνωση αναφέρει:

“Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε πως ο Φιλ Κόλινς δεν θα εμφανιστεί στο Royal Alber Hall του Λονδίνου, με τη συναυλία της 8ης και 9ης Ιουνίου να αναβάλλονται.

Ο Φιλ παραπάτησε, ως αποτέλεσμα της πρόσφατης εγχείρισης στην πλάτη που τον δυσκολεύει στο περπάτημα. Σηκώθηκε στη μέση της νύχτας προκειμένου να πάει στην τουαλέτα και γλίστρησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του, χτυπώντας το κεφάλι του σε μία καρέκλα.

Μετήχθη στο νοσοκομείο όπου υπεβλήθη σε ράμματα για ένα σοβαρό χτύπημα στην κόχη του ματιού και αναρρώνει καλά. Θα παραμείνει υπό παρακολούθηση για 24 ώρες.

Ο Φιλ στέλνει τη συγνώμη του και ευχαριστώ στους θαυμαστές του. Είχε μια φανταστική εβδομάδα στα πρώτα του show έπειτα από 10 χρόνια και δεν φτάνουν τα λόγια ώστε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους για την ένθερμη υποδοχή, ενώ είναι ενθουσιασμένος με την επιστροφή του“.

Οι δύο συναυλίες που είναι προγραμματισμένες για την Πέμπτη και την Παρασκευή μεταφέρονται ως εκ τούτου για τον ερχόμενο Νοέμβριο 26 και 27 του μήνα. Ωστόσο, από την ομάδα του σερ της μουσικής αναφέρουν πως ο Κόλινς θα εμφανιστεί κανονικά την Κυριακή στην Κολωνία της Γερμανίας και έπειτα στο Παρίσι.

The post Στο νοσοκομείο μετά από τραυματισμό ο Phil Collins appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα