Στιγμές τρόμου για τον Σταμάτη Σπανουδάκη – Διαρρήκτες «ξάφρισαν» το σπίτι του!

Στιγμές τρόμου έζησε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης, αφού διαρρήκτες εισέβαλλαν στο σπίτι του στο Κορωπί την ώρα που εκείνος και η σύζυγος του, Ντόρη, κοιμούνταν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το συμβάν έλαβε χώρα πριν λίγες μέρες. Οι διαρρήκτες «σήκωσαν» από το σπίτι αρκετά πολύτιμα αντικείμενα, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό.

Συγκεκριμένα, οι κλέφτες κατάφεραν να πάρουν δυο κοσμηματοθήκες γεμάτες χρυσαφικά, οικογενειακά κειμήλια και μετρητά της τάξεως των 200.000 ευρώ!

Το

πρωί έγινε αντιληπτή η ζημιά από το ζευγάρι και κατήγγειλαν την κλοπή στο τμήμα Ασφάλειας Κορωπίου. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης και η σύζυγός του, φανερά σοκαρισμένοι, ανέφεραν στους αστυνομικούς πως η διάρρηξη και η κλοπή έγιναν τα ξημερώματα της ίδιας μέρας. Εκείνο το βράδυ, ο Σταμάτης Σπανουδάκης είχε μείνει ως αργά την νύχτα στο στούντιο στο σπίτι του και δεν παρατήρησε τίποτα παράξενο, πριν κοιμηθεί.

Οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι πηδώντας το φράχτη και έφτασαν έως τη μπαλκονόπορτα του πρώτου ορόφου χρησιμοποιώντας σκάλα, κατέληξαν οι αστυνομικοί ύστερα από επιτόπια έρευνα. Στην συνέχεια, οι κλέφτες πήγαν στην κρεβατοκάμαρα, απ’ όπου και πήραν την λεία τους. Άγνωστο παραμένει ακόμη, πως κατάφεραν να βρουν το σημείο όπου το ζευγάρι είχε φυλαγμένα τα μετρητά.

Εντύπωση προκαλεί στην αστυνομία πως οι διαρρήκτες παρέμειναν αρκετή ώρα στον τόπο του εγκλήματος, δίχως να γίνουν αντιληπτοί από το ζευγάρι.

Το ζευγάρι είχε υποστεί την ίδια ταλαιπωρία πριν από τέσσερα χρόνια, όταν άγνωστοι είχαν εισβάλλει σπίτι τους. Για αυτό τον λόγο, οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση, εξετάζουν εάν οι δυο διαρρήξεις συνδέονται, καθώς και πιθανή εμπλοκή σε αυτές, ατόμων που κατά καιρούς έχουν εργαστεί στο σπίτι του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη: Δεν πάει το μυαλό σας ποια ηθοποιός θα αντικαταστήσει την Δάφνη Λαμπρόγιαννη στην «Μουρμούρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα