Στέλιος Κουδουνάρης για Ανδρομάχη: «Της ζήτησα συγγνώμη, μπορεί να κρατήσει το ρούχο της Eurovision»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε συνέντευξη σήμερα (20/5) ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Ο σχεδιαστής μόδας, ο οποίος σχεδίασε το φόρεμα της Ανδρομάχης στη φετινή Eurovison, αποκάλυψε τον λόγο που  ζήτησε συγγνώμη από την τραγουδίστρια, ενώ αναφέρθηκε και σε μια περίοδο της ζωή του, που αντιμετώπιζε πολλά οικονομικά πρόβλημα.

Για τη Eurovision και την Ανδρομάχη, ο Στέλιος Κουδουνάρης είπε: «Ήταν

πολύ τιμητική η πρόταση που μου έγινε από την Κύπρο και το ΡΙΚ για τη Eurovision. Την Ανδρομάχη την γνώριζα ως καλλιτέχνιδα, γιατί είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν. Χάρηκα πολύ που συνεργαστήκαμε με την Ανδρομάχη για τη Eurovision. Η Ανδρομάχη μου άρεσε πολύ στη Eurovision. Δεν είπα ποτέ ότι θα ζητήσω πίσω το ρούχο που φόρεσε η Ανδρομάχη στη Eurovision.

Ήταν λίγο διαφορετική η τοποθέτηση μου. Ομολογώ ότι τοποθετήθηκα με αφέλεια και της ζήτησα συγγνώμη. Το ρούχο που φόρεσε θα το κρατήσει η ίδια για να θυμάται τον διαγωνισμό. Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι οι σχεδιαστές συνηθίζεται να κρατάνε οι ίδιοι τα ρούχα για τα οποία δεν έχουν αμειφθεί. Εγώ έκανα με χαρά μου το ρούχο της Ανδρομάχης δωρεά στην κυπριακή συμμέτοχη».

Για την δύσκολη περίοδο στα οικονομικά του, ανέφερε: «Είχα βιώσει μία περίοδο χωρίς καθόλου χρήματα, που δεν μπορούσα να αγοράσω ούτε εισιτήριο λεωφορείου. Έμπαινα στα λεωφορεία και στεκόμουν κοντά στην πόρτα ώστε αν μπει ελεγκτής να μπορέσω να φύγω γρήγορα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης: 

Μαυρίκιος Μαυρικίου -Ιλάειρα Ζήση: Αποχώρησαν οικειοθελώς από το «Asia Express»;

Σοφία Λεοντίτση: Ξεσπά κατά της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου -«Κοίτα ρε κάτι προσωπικότητες, μόνο ντροπή αισθάνομαι»

Δίκη Τοπαλούδη: Ισόβια και 15 έτη στους δυο κατηγορούμενους για το βιασμό και τη δολοφονία της

Keywords
Τυχαία Θέματα